Barnerom bordlamper

Den riktige bordlampen til barnerommet

En barneromslampe må sørge for skikkelig lys ved lek eller tegning, slik at ikke barneøynene blir belastet av dårlig lys. Samtidig skal en barneromslampe også se fin ut og skape en hjemmekoselig atmosfære, slik at barnet føler seg trygt og tilpass. Det skal selvfølgelig mer til en bare én lampe for å få til det. Med en dempbar lampe med motiv til nattbordet, kan man sørge for en behagelig soveatmosfære. En normal taklampe sørger for en god allmennbelysning, og en skrivebordslampe sørger for det nødvendige lyset til å tegne og lese. Slik har du den riktige belysningen til enhver leilighet. Hvis du ser gjennom sortimentet vårt sammen med barna dine, så finner du helt sikkert den passende barneromslampen til deres behov.

Bordlamper til barnerommet: form, farge, motiv

Bordlamper er en stemningsskaper som sørger for en hyggelig atmosfære i ethvert rom, uansett om det er soverommet, stuen eller barnerommet. Når det gjelder bordlamper til barnerommet er det spesielt viktig at lampen har riktig form, farge og motiv, som skal virke tiltalende til barnets ønsker. Byggemester Bob er et populært motiv på barnelampen, hos andre barn kan en prinsesse være mer tiltalende.

Sikkerhet ved bordlamper til barneværelser

Alle lamper til barnerommet skal være så sikre som mulig, dvs. de skal ikke bli unødvendig varme og ikke ha noen løse kabelforbindelser som kan gi støt. Man kan lett komme på den idéen å dekke lampen med et tøystykke, slik at barnet får en smule lys, men samtidig klare å sove. Hvis dette er tilfellet, bør man på grunn av brannfaren bytte til et spesielt nattlys. Dette leverer et svakt lys som gjør det mulig å sove, men samtidig orientere seg på natten. Da de fleste nattlys er utstyrt med LED, er det heller ikke noe problem at lampene er slått på hele natten. LED er så energieffektivt at de ikke blir så varme som vanlige lyspærer.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.