Barnerom bordlamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Bordlamper barnerom

  Barneromslampe fra Niermann

  En trofast følgesvenn for barn som tegner, leser og gjør lekser

  Det er ikke nok med bare en taklampe når barnet sitter konsentrert over leksebøkene. Da trengs det en bordlampe på barnerommet. En god nattbordslampe hører uansett med når barnet vil lese på sengen og trenger å orientere seg i nattemørket.

  Hvor mye lys bør nattbordslampen på barnerommet avgi?

  Du tror det kanskje ikke, men de yngste gleder seg som oftest til å gjøre lekser. Så snart bordlampen på barnerommet skal tas i bruk og ikke bare være dekorativ, er lysstyrken viktig. Den bør avgi minst 400-500 lumen.

  Hvilken lysfarge bør en bordlampe på barnerommet ha?

  Det kommer an på hvor bordlampen skal stå. Hvis den skal stå ved sengen hvor den skal sørge for et behagelig, avslappende kveldslys, anbefaler vi en varmhvit lysfarge (mindre enn 3 300 kelvin).

  skrivebordet er det viktig med godt arbeidslys. Her anbefaler vi universalhvit lysfarge (mellom 3 300 og 5 300 kelvin). Denne lysfargen benyttes også på kontorer.

  Vær oppmerksom på at noen bordlamper leveres uten lyskilde. I så fall kan du bestille passende lyskilde med varmhvit lysfarge.

  Barneromslampe fra Dalber
  Barneromslampe fra Elobra

  Hvilke lyskilder egner seg for bordlampen på barnerommet?

  Bruk uknuselige lyskilder i plast i bordlamper på barnerommet. Disse er mye sikrere enn lyskilder i glass. Unngå også sparepærer siden disse inneholder kvikksølv.

  Vi anbefaler lyskilder med LED-teknologi. Disse har lang levetid og tåler å tennes og slukkes mange ganger. Dessuten sparer du opptil 90 % strøm sammenlignet med tradisjonelle glødepærer.

  Pass på å velge et varmhvitt, behagelig lys med en fargetemperatur på mindre enn 3 300 kelvin og passende lysstyrke når du skal kjøpe LED-pære. Det er vanlig å bruke lyskilder med en lysstyrke på minst 400 lumen i bordlamper. Hvis lampen kun skal fungere som dekorasjon, kan du sette inn en lyskilde med færre lumen.

  Hvorfor er det så viktig med en god nattbordslampe på barnerommet?

  Mulighet til å orientere seg i nattemørket, lese eller sovne i koselig belysning: Nattbordslampen har mange viktige funksjoner på barnerommet.

  Lyset bør være blendefritt, noe en fargeglad skjerm kan bidra til. Et godt tips: berøringsdimmer i stedet for å lete etter lysbryteren er det nok at du berører bordlampen for å få lys. Bare vent, når du først har vent deg til denne løsningen, vil du ikke kunne tenke deg å ha noe annet.

  Vil du vite mer om bordlamper til barnerommet eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  Barneromslampe fra Maco Design
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.