Arbeidslamper

Arbeidslamper som gir godt lys

Begrepet arbeidslampe innbefatter mange forskjellige lamper – alt fra lomme- og hodelykter til skrivebordslamper og ikke minst lamper for manuelt arbeid. En ting har alle arbeidslamper likevel tilfelles: de er uunnværlige når det kommer til tilfredsstillende arbeidsresultater. Arbeidsbelysning er av stor ergonomisk betydning. På de fleste arbeidsplasser finnes spesielle visuelle oppgaver, særlig i forbindelse med dataskjermen, hvor det kreves tilstrekkelig belysning, som nettopp muliggjøres ved arbeidslamper.

Robuste arbeidslamper i bruk

En arbeidslampe usettes normalt for ekstreme forhold – de brukes utendørs på byggeplasser under mange forskjellige værforhold, og sørger for lys som gir gode arbeidsfohold og øker sikkerheten. Derfor er det utrolig viktig at arbeidslampene er robuste, langtidsholdbare og pålitelige. Det praktiske er også en sentral faktor: nettopp arbeidslamper er for det meste utstyrt med skulder- eller bærereim og føtter til stående bruk. Disse tilbudene sikrer at du kan ha begge hendene frie til å arbeide samtidig som du har godt slys til jobben du skal utføre.

Utstyr til arbeidslamper

På grunn av at lysstyrken for det meste skal være høyere i arbeidslamper enn i vanlige inne- eller utendørslamper, utstyres de som oftest med halogen-, xenon, eller LED-pærer. Arbeidslamper med LED-lyskilder er særdeles besparende i forhold til strømforbruk og egner seg derfor spesielt til batteridrift. Oppladbare arbeidslamper er ikke sjeldne i bilen, eks. med en adapter til sigarettenneren. Med en slik arbeidslampe trenger man ikke være redd for at bilen plutselig blir mørklagt, fordi du alltid har det nødvendige lyset.

  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.