Arbeidslamper

Arbeidslamper både muliggjør og letter arbeidet

Begrepet arbeidslampe innbefatter mange forskjellige lamper – alt fra lomme- og hodelykter til skrivebordslamper. En ting har alle arbeidslamper likevel tilfelles: de er uunnværlige når det kommer til tilfredsstillende arbeidsresultater. Arbeidslys er av stor ergonomisk betydning. På de fleste arbeidsplasser finnes spesielle visuelle oppgaver, særlig i forbindelse med dataskjermen, hvor det kreves tilstrekkelig belysning, som nettopp muliggjøres ved arbeidslamper.

Robuste arbeidslamper i bruk

En arbeidslampe usettes normalt for ekstreme forhold – de brukes utendørs på byggeplasser under mange forskjellige værforhold, og sørger for lys i lange redningsaksjoner. Derfor er det utrolig viktig at arbeidslampene er robuste, langtidsholdbare og pålitelige. Det praktiske er også en sentral faktor: nettopp arbeidslamper er for det meste utstyrt med skulder- eller bærereim og føtter til stående bruk. Disse tilbudene sikrer at du har begge hendene frie til å arbeide når du bruker arbeidslamper.

Arbeidslampers utstyr

På grunn av at lysstyrken for det meste skal være høyere i arbeidslamper enn i vanlige inne- eller utendørslamper, utstyres de som oftest med halogen-, xenon, eller LED-pærer. Arbeidslamper med LED-lyskilder er særdeles besparende i forhold til strømforbruk og egner seg derfor spesielt til batteridrift. Oppladbare arbeidslamper er ikke sjeldne i bilen, eks. med en adapter til sigarettenneren. Med en slik arbeidslampe trenger man ikke være redd for at bilen plutselig blir mørklagt, fordi du alltid har det nødvendige lyset.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.