Arbeidslamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Arbeidslamper

  Hva er arbeidslamper?

  Arbeidslamper er mobile lamper som kan monteres eller plasseres etter behov, hvor enn arbeid utføres. Dette er spesielt viktig hvis det ikke finnes noen permanent installerte lyskilder eller for få lyskilder på stedet.

  I tillegg er arbeidslamper også relevante ved renovasjonsarbeider eller på verksteder, siden tilstrekkelig belysning på de riktige stedene gjør at arbeidet kan utføres optimalt og sikkert.

  LEDVANCE Worklight LED-arbeidslampe S-Stand

  Bærbare arbeidslamper

  Bærbare, kablede arbeidslamper har et komfortabelt håndtak i tillegg til en stabil fot.

  Dimmbar Paulmann oppladbar arbeidslampe Worklight 6.500K

  Med batteri

  Trådløse LED-lamper og hybridmodeller er mer mobile siden de ikke trenger noen strømkabel, men de gir kanskje ikke den samme lysstyrken.

  LEDVANCE Worklight LED-arbeidslampe med stativ

  Med stativ

  Arbeidslamper med stativ kan justeres optimalt, men kan være mindre stabile, f.eks. i sterk vind.

  Hva bør man tenke på ved kjøp av en arbeidslampe?

  Situasjonen på stedet avgjør hvilke arbeidslamper som oppfyller kravene optimalt. Du bør være spesielt oppmerksom på disse egenskapene:

  Lysstyrke: Lysintensiteten til en arbeidslampe angis i lumen (lm). Når det gjelder halogen, kan lumen og watt være relatert til hverandre. Dette er ikke lenger tilfellet med LED-lys, siden lyseffekten – forholdet mellom watt og lumen – varierer fra produkt til produkt. Derfor er lumen den pålitelige verdien. Store arbeidslamper befinner seg i det fire- til femsifrede lumenområdet.

  Beskyttelse mot fuktighet: Arbeidslamper har forskjellige nivåer av fuktighetssikring. For utendørs bruk må arbeidslamper ha en kapslingsgrad på minst IP44.

  Med kabel: Arbeidslamper har svært ulike kabellengder. Forsikre deg om at kabelen er lang nok for avstanden mellom en ledig stikkontakt og arbeidsstedet.

  Arbeidslampe vanntett LED Eros, 50W

  Med batteri: Arbeidslampen må oppfylle kravene til byggeplassen når det gjelder lumen og batterilevetid. Man må også alltid ha et nytt batteri tilgjengelig.

  Vekt: Jo lettere arbeidslampen er, desto mer mobilt kan den brukes. Stabiliteten avtar imidlertid etter hvert som vekten øker eller når man bruker et stativ. Dersom det finnes en risiko fra f.eks. sterk vind, anbefaler vi en arbeidslampe med høyere vekt og uten stativ.

  Slagfasthet: Slagfaste varianter (med høy IK-støtmotstand) reduserer mottakeligheten for skader, noe som er spesielt relevant på profesjonelle byggeplasser med et høyt aktivitetsnivå.

  Ekstra: For arbeidslamper finnes det ofte flere attraktive funksjoner. Det finnes f.eks.:

  • Modeller med powerbank-funksjon
  • Lampe med ekstra stikkontakter
  • Produkter med innebygde høyttalere
  Mobil LED-arbeidslampe Jaro

  Selv 1000 lumen kan i første omgang muliggjøre arbeid i mørket.

  Baerbar hybrid Arbeiarbeidslampe Dargo

  En mobil lampe med IK07 motstår f.eks. utilsiktede slag.

  LED-arbeidslampe FCL-76011 med hoytaler

  En innebygd høyttaler med Bluetooth-funksjon erstatter byggeplassradioen.

  Hva er best: Arbeidslamper med halogen eller LED?

  En av de største fordelene med LED i forhold til halogen er pærenes levetid: Arbeidslamper med halogen varer rundt 2000 timer, mens LED-arbeidslamper og inspeksjonslamper med samme teknologi varer opptil 50 000 timer.

  Halogenlamper var opprinnelig lysere, men gjennom den stadige utviklingen av LED-teknologi er dette mer utlignet i dag. I tillegg bruker LED-lamper mindre strøm og genererer mindre varme, noe som reduserer risikoen for brann.

  LED-arbeidslampe FCL-80114 med stativ

  Hvilke merker produserer pålitelige arbeidslamper?

  Brennenstuhl – En spesialist innen elektrisitet i 60 år, men også innen spesialbelysning og smarte løsninger.

  Ledvance – Ledvance var tidligere kjent som Osram, og har oppfylt de høyeste kravene innen belysning og smarthjem i 100 år.

  Har du flere spørsmål om arbeidslamper med halogen eller LED? Eller om lys og belysning generelt? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.