1-fase strømskinner

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  1-fase strømskinner

  Smart og individuell rombelysning

  1-fase stroemskinne

  Når passer det bedre med et skinnesystem enn med en taklampe?

  En enkelt lampe er som regel ikke nok til å lyssette store rom, flere deler av et kjøkken eller et langt spisebord. Hvis du kun har en enkel strømtilkobling, kan et 1-fase skinnesystem være et godt alternativ for lyssetting flere deler samtidig.

  Hva er en 1-fase strømskinne?

  Alle lampene på en 1-fase strømskinne drives av samme strømførende leder. Siden flere lamper danner en strømkrets, kan disse tennes, slukkes og dimmes samtidig.

  Dermed kan du skape et personlig belysningskonsept tilpasset situasjonen i rommet. Skinnesystemene passer også godt i et atelier eller i et utstillingsvindu. Her er det også en fordel at lampene alltid kan justeres i nye posisjoner. De kan dermed enkelt tilpasses ulike innredninger.

  1-fase stroemskinne
  1-fase stroemskinne

  Hva er forskjellen på 1- og 3-fase strømskinner?

  En 3-fase strømskinne har tre strømførende ledere. Det betyr at ulike lampegrupper, fordelt på tre fasene, på et og samme skinnesystem kan tennes og slukkes separat. Dette gir stor fleksibilitet både privat og innenfor næringsvirksomhet.

  Vil du vite mer om 1-fase og 3-fase skinnesystemer og monteringen av disse eller noe annet innen lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.