Utenpåliggende møbelbelysning

Med påbygningsspot settes møblene i rett lys

Påbygningsspot montert på møbler, skaper en hyggelig atmosfære. De kan brukes som ekstra lyskilde for å skape en stemningsfull indirekte belysning. På hyller opplyser de yndlingsbøkene, mens påbygningsspot montert på vitriner med opalglass, skaper fantastiske effekter. Hvis man plasserer en påbygningsspott på toppen av et stueskap, fungerer den som et praktisk usynlig uplight og sørger for behagelig lys i stuen.

Brannbeskyttelse av påbygningsspott

Det er viktig at ved påbygningsspot som er montert på et tremøbel har brannbeskyttelsessymbolet „M“. På den måten sikrer en seg at det ikke oppstår brannfare for møblet. Brandbeskyttelsessymbolet „M“ betyr at påbygningsspotten kan bli opp til 200 grader varmt, uten at møblet tar fyr. Selvfølgelig må påbygningsspotten have en vis avstand til andre materialer.

Mindre komplisert er de moderne LED-lampen. De utvikler så godt som ingen varme. En annen fordel ved LED er de forskjellige fargemulighetene. Med fargerikt fokus kan enhver stue og ethvert kjøkken forvandles til en vakker lys- og fargeutstilling.

De forskjellige typene av møbelpåbygningsspott finner i sortimentet vårt. La møblene dine skinne i det siste nye lystekniske lyset.


23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

kr 75 rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.