Strømsøyler

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Stikkontakter

  Fra stikkontaktstein til smart adapter

  Bruk nettbrettet uten å bekymre deg for batterikapasiteten, benytt den elektriske grillen på favorittplassen i hagen, slå på den utendørs gulvlampen på hagefesten eller lad mobilen: Stikkontakter er like nyttige ute i hagen som inne i stuen

  stikkontakt

  Hva kjennetegner en utendørs stikkontakt?

  Utendørs stikkontakter har høyere kapslingsgrad, minst IP44. Du må aldri bruke en innendørs stikkontakt ute.

  Noen av stikkontaktene for utendørsbruk er dessuten formet slik at de føyer seg fint inn i omgivelsene. Kontakten kan for eksempel være formet som en stein som kan klaffes ut slik at du kommer til stikkontaktene.

  Hva er en strømsøyle?

  En strømsøyle eller stikkontaktsøyle er en fastmontert stikkontaktlist til utendørsbruk og stikker opp som en veilampe. Du finner også lysende strømsøyler. Stikkontaktsøylene til hagen har høy kapslingsgrad og et stilfullt design, for eksempel i rustfritt stål.

  stroemsolyle utendoers
  stroemsolyle utendoers

  Hvilken nytte har du av et tidsur ute?

  Du finner utendørs stikkontaktsøyler med innebygde tidsur som slår på og av utendørskontaktene til bestemte tider. Du kan dessuten få separate utendørs tidsur med høyere kapslingsgrad. Disse kan du sette i en eksisterende utendørskontakt.

  Hva er hensikten med barnesikring på en stikkontaktlist?

  Barnesikringer på innendørs stikkontakter forhindrer at barn eller dyr kommer i berøring med farlig elektrisk strøm. Siden stikkontaktlister ofte er plassert på gulvet, er de lett tilgjengelige både for mennesker og dyr.

  stikkontakt
  smart stikkontakt

  Hva kan smarte stikkontakter?

  Smarte stikkontakter gjør favorittgulvlampen til en del av smarthuset. Den smarte adapteren settes inn i veggkontakten, mens lampen kobles til adapteren. Dermed kan du styre lampen med smarttelefonen.

  Alle kjente smarthussystemer tilbyr smarte stikkontakter.

  Ønsker du å finne ut mer om innendørs- og utendørs stikkontakter eller vil du vite mer om belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.