Solare vegglamper

Solenergi-vegglamper: en spesiell form for solenergilamper

Solenergilamper er en svært populær form for utendørsbelysning. Det finnes flere forskjellige varianter: solenergi-dekorlamper, solenergilamper på jordspyd, solenergi-vegglamper og solenergi-veggspotter. Hvis det ønskes en litt mer spredt belysning, kan det innsettes en solenergi-veggbelysning. På husets yttervegger kan solenergi-veggbelysning brukes som strukturerende design og til å ivareta sikkerheten i mørket. Spesielt i innkjørselen og ved husets inngangsparti hjelper solenergi-vegglampen til bedre orientering.

Solenergi-veggbelysning

Med en solenergi-vegglampe kan både dørskilt, husnumre eller ringeklokken bli mer synliggjort. Ved et nødstilfelle er det svært viktig at husnummeret er godt synlig for beredskapstjenesten. Denne synligheten kan en solenergi-veggbelysning eller en spesiell husnummerbelysning garantere. Dessuten er en solenergi-veggbelysning den optimale løsningen for belysning av alle mulige skilter, uansett om det skulle gjelde praksis-, firma- eller reklameskilter.

Solenergi-veggbelysning som fleksibel utendørsbelysning

Det største kjennetegnet på en solenergi-vegglampe er at den kan monteres hvor som helst på huset fordi den er fri for strømtilkobling. Den eneste forutsetningen er tilstrekkelig med sol- eller dagslys, slik at batteriet på solenergi-veggbelysningen kan lades opp i løpet av dagen. Som alle andre solenergilamper har solenergi-vegglampen også et solarpanel som absorberer solenergi om dagen, og konverterer det til elektrisitet og lagrer det i et batteri.

Når det blir mørkt, frigjør solenergi-vegglampen den lagrede energien i form av lys igjen.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.