Solare vegglamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Solcelle vegglamper ute

  Praktisk teknologi til fasaden

  Fungerer både som spennende aksent i hagen og som orienteringsbelysning rundt huset: Solcellebelysningen overbeviser. Det flotte med solare utendørs vegglamper er at de er enkle å montere på fasaden og at du slipper ekstra strømkostnader.

  solcelle vegglampe
  solcelle vegglampe

  Hvordan fungerer en utendørs solar vegglampe?

  Du trenger ikke strømnettet: En utendørs solar vegglampe gjør sollys om til elektrisk energi ved hjelp av fotovoltaisk effekt. Energien lagres først i et batteri. Når skumringssensoren registrerer at det mørkner, blir energien frigitt.

  Hva slags lyskilde kan du sette inn i en utendørs solar vegglampe?

  Den solare vegglampen bruker led for lengst mulig lysetid. Led har et høyt lysutbytte. Den gir altså flere lumen per watt. Den trenger altså mindre energi for å generere passende lysstyrke med lang varighet.

  solcelle vegglampe

  Hvor lenge lyser en utendørs solar vegglampe?

  Det kommer helt an på lampen. De fleste produktene lyser i 8 til 10 timer ved fulladet batteri. Hvis det er skyet på dagtid, lades ikke batteriet helt opp.  Da vil lysetiden reduseres.

  Viktig: Bruk av bevegelsessensor vil alltid være strømbesparende uansett lampetype og skåner batteriet ved bruk av solare vegglamper. En utendørs solar vegglampe med bevegelsessensor sørger for pålitelig belysning over lengre tid.

  Hvordan monterer du en utendørs solar vegglampe best mulig?

  Solcellemodulen på den solare utendørs vegglampen må få tilstrekkelig med dagslys. Vi anbefaler derfor å montere den mot sør. Mange av produktene har derfor en svingbar eller ekstern solcellemodul.

  Du bør dessuten unngå at modulen skjules av tak eller trær. Ved å fjerne støv og smuss regelmessig oppnår du optimalt lysutbytte.

  solcelle vegglampe

  Vil du vite mer om utendørs solare vegglamper eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.