Solare dekorasjonslamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Dekorative solcellelamper

  Kreativ hagebelysning uten strøm

  dekorative solcellelamper

  Hva er den mest trendy hagebelysningen med solceller?

  Kuleformer og terninger er fremdeles de mest populære formene til blomsterbedet, terrassen og lignende steder. Moderne funksjoner, som for eksempel fargeveksling, gjør at disse dekorative solcellelampene kan lyse i favorittfargen din. Slik skaper du din egen, individuelle hagebelysning.

  I tillegg bidrar jordspyd, lyslenker og lanterner til at du kan skape ditt eget hageparadis.

  Hvordan fungerer solcellelamper?

  Den fotovoltaiske effekten gjør at solcellepanelet på hagebelysningen omdanner solenergi til elektrisk energi som lagres i lampens batteri. Lampens skumringssensor (eller en innstilt lysetid) gjør at lyset ikke tennes på dagtid, men sørger for at solcellelampen går fra lagringsmodus til lysemodus først etter at det mørkner.

  Tips: Jo mer solstråling, desto mer energi. Ideelt sett bør panelet derfor rettes mot sør, ikke dekkes av blad og holdes fritt for støv og smuss.

  dekorative solcellelamper
  dekorative solcellelamper

  Hvor lenge må dekorative solcellelamper lades?

  En solskinnsdag er som regel nok til at batteriet blir fulladet. Første gang du tar lampen i bruk må imidlertid batteriet lades fra 2 til 10 dager før det er fulladet.

  I den mørke årstiden og ved overskyet vær kan det hende at batteriet ikke kan fullades. Du bør uansett ta inn solcellelampene ved frost eller vanskelige værforhold siden de fleste produkter ikke er beregnet for dette.

  Hvor lenge lyser en solcellelampe?

  Det avhenger av kvaliteten på det innebygde batteriet og av absorbert solenergi, dvs. hvor mye energi som er lagret i batteriet. Lysetiden kan derfor variere mellom 5 og 20 timer. Dekorative solcellelamper lyser imidlertid som regel mellom 8 og 10 timer.

  Vil du vite mer om dekorative solcellelamper eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  dekorative solcellelamper
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.