Sokkellamper med sensor

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  En lampe med bevegelsessensor er praktisk, sparsomt og bidrar til sikkerhet

  En lampe utstyrt med bevegelsessensor har mange fordeler; for det første er den praktisk der hvor man ofte har hendene fulle, f.eks. ved inngangen til huset. For det andre sparer den på energien, og er dermed også med på å avlaste eierens økonomi. For det tredje er en lampe med bevegelsessensor med på å øke sikkerheten i det monterte området, siden den automatisk slås på ved bevegelse i nærheten. Dette er en fordel for de besøkende og andre som har et ærend på husstanden, og er samtidig avslørende for ”ubudne gjester”. En lampe med bevegelsessensor er derfor på mange måter et fornuftig kjøp.

  Utendørs belysning med sokkellamper

  Sokkellampen, også kalt stolpelampe, er blant de minste i familien av utendørslamper. I motsetning til lyktestolper og pullerter, er sokkellampen lav, med en høyde på ca. 40-50 cm. Derfor brukes de ofte til belysning av terrasser, trapper og andre arealer med stein- og betongoverflater. Sokkellampen er ikke for høy og iøynefallende, men stor nok til at skille seg ut fra planter, er den et godt alternativ til utendørs nedgravet belysning, som raskt kan bli overgrodd av planter.

  Sokkellampe med bevegelsescensor – en praktisk løsning

  En sokkellampe kombinert med bevegelsessensor er både en praktisk, men også energisparende løsning. Praktisk, fordi sokkellampen automatisk slås på ved registrering av bevegelse eller varmestråling fra et menneske, og man skal derfor ikke installerer en lyskontakt, eller bruke tid på å slå på lyset. Energisparende, fordi sokkellampen med sensor kun forbruker energi når det er nødvendig, altså ved tilstedeværelse av personer. I tillegg slukkes lyset av seg selv, etter en viss tidsperiode, og man slipper å tenke på å gjøre det selv.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.