Sokkellamper LED

Sokkellamper – stilfull belysning av veier, stier og trapper

Effekten fra allmenne sokkellamper kan sammenlignes med lyktestolper og andre typer gatelys, dog er sokkellamper mye lavere; med en høye på omkring 40-50 cm. Med denne høyden er almene sokkellamper ideelle til belysning av busker og annen form for beplantning. Denne type lampe tar utrolig liten plass, men er stor nok til å fremheve og belyse beplantningen i hagen. Sokkellamper er ofte montert på trappesokler og trappetrinn.

Fordeler ved allmenne sokkellamper

Almene sokkellamper er generelt perfekte til belysning i hagen, spesielt hvis det er bestemte områder man gjerne vil ha opplyst. Utover det er sokkellampen også særlig egnet til belysning av innkjørsel, men også på murer, søyler og sokler sørger allmenne sokkellamper for stemningsfullt lys. Den allmenne sokkellampen gir et hyggelig atmosfærisk lys og fremhever på beste måte de ønskede opplyste områdene, mens mindre attraktive områder i hagen forblir mørklagt. Utover de estetiske og praktiske fordelene ved allmenne sokkellamper, bidrar dets belysning også til sikkerheten omkring eiendommen. Belysning av inngang osv. minimerer nemlig risikoen for fallulykker.

Design og materiale

Den allmenne sokkellampen finnes i forskjellige stilarter og design, og av forskjellige materialer. Utvalget av sokkellamper er stort, så uansett om du er romantiker, minimalistisk eller mere praktisk anlagt, finnes en lampe etter din smak. Felles for de forskjellige lampedesignene er at alle bør være ordentlig beskyttet mot vær og vind. Utendørs lamper bør minimum være beskyttet med IP44( Ingress Protection/ beskyttelse mod inntrengning).


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.