Coffee Fellows
Referanseprosjekt Coffee Fellows

Samarbeid for hygge og lyskvalitet

Lampegiganten Professional støtter bedriftsfilosofien til Tysklands største kaffebarkjede med riktig belysning og baner vei for et langsiktig samarbeid.

Kunde

Klient

 • Coffee Felllows GmbH
 • Største kaffebarkjede i Tyskland
 • 238 butikker, 1 hotell. 3 filialer i Asia
Ziele

Mål

 • Fleksibilitet gjennom utskiftbare lyskilder
 • Fokus på miljø gjennom bruk av LED-teknologi
 • Lyskvalitet og intensitet som støtter bedriftsidentiteten
Ergebnisse

Resultater

 • CRI> 90, varmhvitt lys med 2700 kelvin
 • Egnede lamper med industrielt utseende
 • Langsiktig partnerskap med garantert tilgjengelighet av de utvalgte varene

Utgangspunktet

Coffee Fellows er den største kaffebarkjeden i Tyskland, kjent fra jernbanestasjoner, flyplasser, bensinstasjoner, kjøpesentre og gågater i bysentrum i hele Tyskland. For tiden drives 238 kafeer under Coffee Fellows-navnet, og antallet vokser stadig. Siden 2019 er det til og med 3 filialer i Mongolia, og et hotell i Dortmund drives også med hell. Med all denne veksten trengte franchiseselskapet en pålitelig partner for å utvide nye filialer og vedlikeholde de eksisterende kaffebarene.

Det som trengs er et sterk partner som tilbyr en pålitelig tjeneste skreddersydd for kunden, samt forstår klientens misjon og identifiserer og møter behovet med rett produkter.

Ausgangslage

Gjennomføring

Lampegiganten Professional imøtekom disse behovene på to måter. For det første dekket Lampegiganten klientens behov gjennom sitt store utvalg av produkter. For det andre ble kundens konsept "Føl deg som hjemme" underbygget gjennom passende valg av lamper. Atmosfæren i kaffebaren skapes i stor grad av belysningen og er en sentral forutsetning for trivsel og hygge i et offentlig rom. Dermed benyttes "koselig lys" i alle av kjedens filialer. Med en CRI over 90 og 2700 kelvin skapes et vakkert, varmhvitt lys, som inviterer folk til å roe ned.
Projekt Umsetzung
Spot Kalu Track
SLV
Spot Kalu Track Strahler 3-Phasen-Schiene schwarz
Industrie Pendelleuchte
SIKREA
Industrie-Pendelleuchte Schwarz L07

Resultat

Takket være bredden i vareutvalget på Lampegiganten, er det få begrensinger på stilen vi kan tilby. Vi finner alltid det rette for hver kunde, og utover produktene tilpasser vi lampene og belysningen til målene til kundene våre. Derfor er det også gjennom lyset vi lykkes med å styrke trivselsfaktoren for kundene og skape et koselig sted som føles som hjemme - "Feel like home". For å sikre at bedriftskultur og design konsekvent gjenspeiles i belysningen, sørger vi for at alle butikkene i kjeden kan utstyres med de samme lampene og armaturene - uansett hvor og når som helst!
Ergebnis

Konklusjon

Et slikt partnerskap baner vei for en videreutvikling av tjenesten vår. Langsiktige partnerskap er grobunn for ideer og fremtidsrettet samarbeid som begge parter drar nytte av. Lys er vår lidenskap, og i prosjekter som dette ser vi ekstra tydelig at vi kan utgjøre en forskjell. I denne omgang i form av kunder som finner seg til rette og nyter en kopp kaffe i ro og mak i barene til Coffee Fellows.

Våre prosjekt- og lysplanleggere

Lysplanlegging for prosjektet ditt

 • Uavhengig av produsent
  Med 400 leverandører i ryggen
 • Oversikt og kontroll gjennom modulbasert planlegging
  Flere kvalitets- og prisklasser
 • Fokus på kostnadsreduksjon
  Optimalisering av monteringsprosesser

Lampegiganten sitt bedriftskunde-team hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål om produktet eller tjenestene.

Kom i gang med lysplanlegging

Trenger du råd om belysning, eller er du usikker på om lysdesign er riktig for deg? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om prosjektet ditt.

 • 1 200 000 produkter på lager
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.