Pendellamper klassik/antikk

De klassiske hengelampene

Hengelampen hører til den klassiske oppholdsromsbelysningen. Den er som oftest montert på et sentralt sted der den sørger for en jevn belysning av hele rommet. Hengelampen kan brukes til den generelle belysning, mens belysning til å lese osv. erstattes av bord-, gulv- og vegglamper eller spotter. En hengelampe gir ikke bare lys, den kan også være dekorativ. Av den grunn bør du velge med omhu. I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av hengelamper.

Den klassiske hengelampen går aldri av mote

Den klassiske hengelampen er kjent for dens tidløse stil. Uavhengig av skiftende trender, blir den klassiske hengelampen alltid sett på som stilfull og vakker. En klassisk hengelampe har klare linjer, enkelthet og eleganse. Fargemessig er den ikke veldig dominerende; den unngår motefarger, slik at den kan stå i huset i mange år.

Hengelamper med antikk form og farge

Når noe er antikk, betyr det at det er gammelt eller verdifullt. Antikke møbler blir f.eks. ofte ført videre gjennom generasjoner og har derfor også eksistert i lang tid. Antikke hengelamper er inspirert av en svunnen tid. Antikke hengelamper kan eks. være bekledd med en guld-patina eller bronze-patina, ofte håndlaget. Også smijern- eller rustfargede lamper er populære antikke hengelamper. Form, materiale og overflate; alt er gjennomført på en antikk hengelampe.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.