Nattlys

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Nattlampe og nattlys

  Vekk med trollet under senga og den mørke gangen

  Når passer det bra med nattlys?

  Nattlamper og nattlys passer både på barnerommet og de voksnes soverom, men også i gangen og i trappen hvor det er lett å snuble.

  nattlys hund

  Nattlys med batteri eller til å sette rett i stikkontakten brukes ofte på barnerommet slik at det skal føles tryggere i nattemørket.

  stikkontaktlampe
  Med en nattlampe med fleksibelt lampehode får du leselys uten å forstyrre partneren.

  stikkontaktlampe

  Nattlamper med skumringssensor og bevegelsessensor tenner lyset automatisk og passer fint for eksempel i gangen eller i en trapp.

  nattlys katt

  Hvilken farge egner seg bra som nattlys?

  Nattlyset bør være varmhvitt og gjerne 2 700 kelvin for ikke å påvirke produksjonen av hormonet melatonin som er viktig for søvnrytmen.

  Blått lys egner seg ikke. Dette reduserer produksjonen av melatonin. Det er derfor du kan sette mobilskjermen i varmhvit modus når det nærmer seg sengetid.

  Hva gjelder for nattlamper til barn?

  Også de minste blant oss trives best i kjente og trygge omgivelser, og da kan en nattlampe for barn være mitt i blinken. Natltamper til barn kommer med LED-lys som ikke er varme å ta på, og i lekne, fantasifulle formater. For hvilke underverker kan vel ikke en nattlampe i form av en lysende hundevalp gjøre for stemningen på barnerommet?

  Nattlys til barn er også en velkommen belysningsartikkel for alle med barn. Den plugges rett i stikkontakten og lyser opp rommet med svak belysning natten gjennom. I tillegg finner du nattlys for barn med bevegelse- og skumringssensor, som alltid er klar til å lyse opp nå det trengs.

  Nattlampe for barn
  nattlys

  Hvorfor bør du ikke ha lyset på når du skal sove?

  Taklamper eller andre lyskilder med for sterk lysstyrke kan også redusere forsinke av søvnhormonet melatonin. Dermed reduseres søvnkvaliteten. Det blir vanskeligere å sovne, du får mindre søvn, og det blir vanskeligere å våkne.

  Vil du vite mer om nattlamper og nattlys? Eller har du flere spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.