Nattbordslamper

En vakker nattbordlampe sørger for den riktige soveromsatmosfæren

En stilfull nattbordlampe avrunder ethvert soverom. Det er en selvfølge at nattbordslampen skal passe til innredningsstilen på soverommet. Når du velger nattbordlampe skal du også tenke over hva du forventer av den. Skal nattbordslampen bare gi et varmt hjemmekoselig lys, eller tilhører du dem som leser i senga før du legger deg, og ikke føler dagen er fullstendig over uten et par sider av en god bok? Hvis det siste er tilfellet, er det naturlig å velge en leservennlig versjon. Uansett krav, finner du garantert en passende modell på lampegiganten.no.

En nattbordlampes funksjon

Før man skaffer seg en nattbordlampe skal man gjøre seg klar over hvilke krav man har til nattbordslampen. Vil man bare ha en form for orienteringslys om natten nå man skal på toalettet og tilbake til sengen, eller vil man lese et par sider i en bok før man sovner? Til sistnevnte er det behov for mere kraftfulle nattbordslamper, hvor lyset faller direkte på boken. Skal nattbordslampen kun brukes for å skaffe en hyggelig atmosfære, for å forberede kroppen på å sove, er det helt sikkert en fordel å velge en mindre lyssterk nattbordlampe, som harmonisk faller inn i innredningen og atmosfæren i rommet.

Nattbordlampe til barnerommet

Nattbordslampen til barnerommet må i løpet av årene oppfylle flere forskjellige funksjoner, i den første tid er den der for å spre lys når babyen i løpet av natten skal ha mat eller pakkes inn i dynen. Senere skal nattbordslampen være lys nok til at man kan lese godnatthistorier. Sikkerheten ved nattbordslampen spiller fremfor alt en stor rolle på barnerommet. Nattbordslampen skal aldri tildekkes med en klut eller lignende. På barnerommet spiller også utseendet en stor rolle. Elskede motiver som prinsesser, riddere og andre helter er til stor fryd for barna.


  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.