Lysslange

Fleksible og festlige lysslanger

Ingenting lyser opp en fest bedre enn en lysslange. I tillegg til å skape den perfekte rammen rundt høytider og selskapeligheter, har en lysslange med LED en fleksibilitet som ingen andre lyskilder kan matche.

En lysslange består av mange små pærer i en polstret slange som kan bøyes i alle retninger, rulles sammen og tvinnes rundt stolper og rekkverk – meter etter meter. Det gjør en lysslange til det åpenbare valget når du skal lyse opp vanskelige kriker og kroker, eller dekorere til hagefest og jul.

Lys opp hva som helst, hvor som helst

Slangene kommer i flere forskjellige lengder – helt opp til 45 meter – så her kan du praktisk talt dekke hele huset med dekorativ belysning om du vil. En lysslange med LED har som regel en kapslingsgrad egnet til utendørs bruk, og kommer med pærer i farger som passer alle anledninger. Fleksibiliteten og LED-teknologien gjør at du kan tvinne lysslanger rundt lyktestolper eller gelender, henge dem oppunder takgavlen, legge dem langs terrassekanten, under trapper eller hyller, langs et gjerde – eller til og med rundt pipa! Vi har dessuten praktiske solcelledrevne lysslanger med LED, som er gode nyheter for både miljøet og lommeboka.

Praktisk belysning uten montering

En lysslange dekker flere funksjoner enn bare å være et dekorativt element. Evnen til å snirkle seg frem på de vanskeligste plasser, gjør en lysslange godt egnet til å spre lys i utstillingshyller, oppunder taket, langs en mørk kjellertrapp, under bardisker eller andre steder der det er vanskelig å montere annen belysning – eller der taklamper og vegglamper ikke når frem med sitt lys. Alt du trenger å gjøre, er å feste den ene enden til strømuttaket og legge en LED-lysslange langs en list, bak en kant eller under trappetrinn. En lysslange kan enkelt festes med klammer eller teip.

Perfekt til utendørs bruk

En lysslange egner seg også svært godt til utendørs bruk, for eksempel rundt dammer og blomsterbed. Skjuler du LED-slangen bak en mur, kan du gi detaljer i hagen en diskré og dekorativ belysning uten at du trenger å montere lamper eller lykter. Ønsker du i tillegg å fremheve detaljer som større busker og trær, kan du enkelt kombinere med utespotter og andre lamper med jordspyd.

Lysslange som dekorasjon

Lysslanger er fleksible, effektive og stemningsskapende:

  • Fleksible: LED-lysslanger kan bøyes i alle retninger og rulles sammen. Det gjør at du enkelt kommer til der det er vanskelig å feste annen belysning.
  • Slitesterke: Med solid polstring egner de fleste lysslanger seg til utendørs bruk og tåler både vær og vind.
  • Gøyale: En lysslange skaper den perfekte stemningen under alle feiringer og høytider, og fås også med fargede lys.
  • Energieffektive: LED-teknologien gjør at du sparer mye strøm i forhold til tradisjonell belysning. Det finnes i tillegg solcelledrevne lysslanger.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.