Lysnett, lysforheng

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Julebelysning med lysgardin og lysnett:

  Slik kan du lett skape nydelig julestemning

  lysgardin utendoers

  Med lysgardiner, også kalt lysnett, er det enkelt å skape julestemning og gjøre selv et beskjedent bygg om til et blikkfang. Hus med julebelysning blir lagt merke til. Julebelysningen gjør at alle som går forbi kommer i julestemning. Du kan dekorere med lys akkurat slik det passer deg best, uansett om du foretrekker enkle dekorelementer, som lysende julefigurer eller strålende lys.

  Du finner alt fra enkle lysgardiner med bare noen få lys til strålende lysnett med 200 lyskilder som dekker og lyssetter hele fasaden. Lysgardiner kan selvfølgelig også benyttes innendørs: Med lysgardiner på en enkelt vegg vil rommet raskt endre karakter.

  Hvilke typer lysnett finnes?

  Lysnett er utstyrt med mange små punktlyskilder. Men du finner også lysgardiner i mange andre, spennende varianter. Vinterstid vil en lysgardin med lysende istapper være utrolig stemningsskapende. Til jul vil lysende snøfnugg skinne på trær og planter i hagen, og i vinduet sørger nydelige stjerner for festlig lyssetting.

  På lampegiganten.no finner du akkurat den julebelysningen du ønsker deg. Ved å kombinere lysnett og flotte lyslenker får du julebelysningen som du kanskje drømte om allerede som barn.

  lysgardin juletiden
  lysgardin stjerner varmhvit

  Hvilke farger har lysene i lysgardinen?

  Tradisjonelle lysgardiner med glødelamper er utstyrt med en belysningsteknologi som gjør at lyset er behagelig varmhvitt. Denne lysfargen gjør seg spesielt godt innendørs og virker behagelig og varm. Det varmhvite lyset har mye rødt i seg, i motsetning til universalhvitt eller dagslyshvitt, og ligner dermed mer på lyset fra et stearinlys.

  Dagslyshvitt, som inneholder mye blått, gjør seg derimot godt utendørs. Dagslysfarget lys minner om krystaller og is og passer derfor perfekt til den kalde årstiden.

  Lysfargene dagslys og universalhvit er realiserbare takket være LED-teknologien og passer fint for eksempel i et lysnett bestående av små snøfnugg. De små LED-lysene kan lyse i alle mulige farger. Her er det nesten ingen grenser. Et spennende alternativ er lysgardiner som veksler mellom fargene rød, blå, gul og grønn: såkalte RGB-lys. Med disse er det mulig å skape spennende lysscenarier både inne og ute.

  Hva er forskjellen på en LED-lysgardin og et lysnett med små glødelamper?

  I utgangspunktet kan ikke lysfargen i et lysnett endres (dette er forbeholdt produkter merket med “RGB”), men i motsetning til en lysgardin med glødelamper har lysnettet alle fordelene til moderne LED-teknologi.

  Julebelysning med lavt energiforbruk er naturligvis spesielt interessant: Strømregningen kan holdes lav til tross for mange lys og lang brenntid. LED-lysenes lange levetid gjør at lysene kan stå på lenge uten at det er et problem. Du vil ha glede av LED-lysgardinen i mange år. Dessuten sørger den for 100 % lysstyrke

  lysnett utendoers
  lysnett vinter

  Er LED-lysnett like enkle å ta i bruk som vanlige lysnett?

  LED-lysgardinen trenger en transformator for å omforme driftsspenningen. Når du kjøper lysnett på lampegiganten.no, er denne som regel inkludert. Det betyr: Det går like fort å sette opp et LED-lysnett som et vanlig lysnett. Vær oppmerksom på lyslenkens kapslingsgrad når du kjøper lysgardiner til uterommet, og pass på at transformatoren er beregnet på utendørsbruk. Lysgardiner til utendørsbruk har som regel kapslingsgrad IP44.

  Har du spørsmål om et bestemt lysnett, om et annet juleprodukt eller om en spesiell lampe? Da er det bare å ringe vår kundeservice på telefon 23 96 04 30 eller ta kontakt via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.