Lysnett, lysforheng

Kom i julestemning med dekorative lysnett og lysforheng

Lysforheng fra Lampegiganten.no

Når nettene blir lange og kulda setter inn, passer det godt å lyse opp tilværelsen og hjemmet med et flott lysnett eller lysforheng. Dette er belysning som består av en samling LED-pærer satt sammen i et nett eller hengende ned fra vertikale strenger. Pærene utstråler alt fra fargerikt til varmthvitt lys og kommer i en rekke dekorative og morsomme former, fasonger og figurer. De har dessuten den store fordelen at de kan brukes både innendørs og utendørs.

O lys med din glede

Julen er en favoritthøytid blant nordmenn, og mange liker å sette stemningen ved å innrede alle hjemmets kriker og kroker med dekorativ julepynt. Men har du noen gang tenkt på hvor mye fint det går an å gjøre med uteområdet også? Her finnes det en rekke spennende løsninger som garantert vil sette boligen din i et enda bedre lys og gi uteområdet oppmerksomheten det fortjener. Dekorer balkongen med et LED-lysnett som automatisk skrur seg på når mørket senker seg, heng opp vakre julestjerner i stuevinduet, eller slipp løs amerikaneren i deg og heng opp et lysforheng formet som istapper over inngangspartiet – her er det bare fantasien som setter grenser! Kombinerer du det hele med en dekorativ julefigur ved inngangspartiet eller i hagen, skaper du et gjennomført og stemningsfullt uttrykk – med lange blikk fra naboen inkludert på kjøpet.

Jula varer helt til ...

Når juletreet begynner å drysse brunt og høytiden nærmer seg slutten, er det ingen grunn til å pakke ned lysnettet eller lysforhenget. Om våren kan du for eksempel henge det opp i et tre eller en busk i hagen, eller dekorere paviljongen og invitere naboene dine på en stemningsfull hagefest de sent vil glemme. Du kan også ha et lysforheng på veggen bak senga di, som danner et vakkert bakteppe på soverommet. Det beste av alt? Det er kjempeenkelt å henge opp! Og med en rekke ulike varianter å velge mellom, er det enkelt å finne et lysnett eller lysforheng som passer for deg og din smak.

Fordeler med lysnett og forheng

  • Mange bruksområder:Med lysnett og lysforheng er det bare fantasien som setter grenser. Vi har løsninger som passer like godt på balkongen som i stuevinduet.
  • Energieffektive pærer: Vi bruker LED-pærer som er svært energieffektive og varer lenge. Mange av produktene våre er dessuten batteridrevne, slik at de kan plasseres overalt uten at det er behov for en stikkontakt i nærheten.
  • Stemningsskapende: Lysnett og lysforheng løfter helhetsinntrykket av boligen din og setter både deg, naboen og forbipasserende i umiddelbar julestemning.
  • Fås i mange ulike former og fasonger: Velg mellom flere størrelser, varme eller kalde fargetoner og ulike former for å finne den løsningen du synes er finest!
Lysnett gir vakkert lys hele vinteren

  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.