Lysekroner med skjerm

Lysekronen med skjerm er et representativt element i rommet

Når man hører ordet lysekrone tenker man som regel på et monumentalt kunstverk, som det bare er mulig å finne i velstående hjem. Man forestiller seg gylne armer og et ypperlig krystalloppheng. Det behøver heller ikke å være annerledes med en lysekrone med skjerm. Da stoffskjermen kan sees på som en ekstra detalj, er det likevel først og fremst fusjonen av en karakteristisk ramme med et derpå anbragt lampehode, som utgjør den sanne utseendemessige verdi av lysekronen. På den måten oppstår representative romelementer for mindre og større rom i villaer og privatboliger.

Fantastisk lys med en lysekrone med skjerm

En lysekrone med skjerm skaper en unik form for belysning som egner seg fremragende til belysning av hyggelige områder i rommet. Bruk av tekstilskjermer virker tiltalende og hjemmekoselig, og sørger i tillegg for at lyset fra lyskilden ikke blender. Samtidig er skjermene på en slik lysekrone av en stoff som slipper lyset gjennom, så man kan sørge for en ordentlig belysning av det rommet lampen er plassert i. Det er likevel innlysende at produktet gjennom design og monumentalitet vinner en representativ verdi, på tross av historiene om at lysekroner med skjerm ikke skal benyttes som lyskilde. I stuen eller på soverommet, men også f.eks. en pent innrettet entré kan utspille sine egenskaper til fulle med en lysekrone med skjerm.

Lysekronen med skjerm – et individuelt og representativt kunstverk

Stoffer er forskjellige – det kan være rent hvitt eller lidenskapelig rødt, dekorert med ekstra stoffkant og pyntet med mønstre. Denne individualiteten utnyttes av lysekroner med skjerm til å bli brukt som et særlig representativt lampeprodukt. Dessuten kommer det også i stor grad an på blandingen av skjerm og understell. En lysekrone med beige stoffskjerm i kombinasjon med gyldent understell virker meget edelt, mens et produkt med hvitt stell og hvit skjerm virker majestetisk. Et svart stell med mørk skjerm virker spennende. Avhengig av rommet kan lysekroner med skjerm tilføyes som et element som ikke bare fyller rommet med lys, men også sammenføyer formen og følelsen av rommet ved å være et representativt og selvstendig element i rommet.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.