Lyktestolper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Lyktestolper – funksjonelle og dekorative

  God utebelysning er viktig året rundt, men spesielt under den mørke årstiden. Hva passer vel da bedre enn å gjøre litt ekstra stas på hjemmet ditt med en elegant lyktestolpe utendørs? På den måten kan du sette inngangspartiet, hagen eller gangveien i et enda bedre lys og samtidig gi deg selv og gjestene dine en trygg og stilfull adkomst til huset ditt.

  Utendørsbelysning er så mye mer enn de tradisjonelle vegglampene som henger ved inngangspartiet eller på garasjen. Lyktestolper, sokkellamper, fontenebelysning og lyslenker er bare noen eksempler på belysning som både gjør det tryggere å ferdes utenfor huset ditt og gir uteplassen oppmerksomheten den fortjener.

  Klassisk eller moderne?

  En lyktestolpe er det perfekte valget når du vil skape en hyggelig atmosfære rundt hjemmet ditt og samtidig gjøre det trygt og innbydende for besøkende. Felles for lyktestolpene våre er at de avgir en dempet og varm belysning som ikke blender eller er til sjenanse for andre. Du har også stor valgfrihet når det gjelder design, materiale, farge og størrelse, med alt fra klassiske lyktestolper med et gammeldags preg, til mer moderne lyktestolper med ett eller flere lyktehus. Det er også svært få begrensninger med hensyn til hvor du kan plassere dem. Tenk over hvilke områder av uteplassen du mener har størst behov for lys – enten det er hagen, innkjørselen, gangveien eller andre steder – og velg en lyktestolpe som passer din smak og stil.

  Smarte teknologier

  LED-belysning har blitt mer og mer populært med årene, ikke minst innen utebelysning. Siden lyktestolpene lyser i lange perioder om gangen, lønner det seg å investere i LED-pærer. Disse er energisparende, værbestandige og avgir et mykt og behagelig lys døgnet rundt. Vi har også lyktestolper med moderne solcelleteknologi, som ikke er avhengig av strømnettet eller sjenerende kabler. Disse fleksible og kostnadseffektive lampene lades opp ved hjelp av solenergi og har en innebygd sensor som registrerer lysnivået og tenner lampen automatisk når mørket senker seg.

  Pass på at lampen har riktig IP-klasse

  Vi lever i et land med varierende og til tider barske værforhold, med piskende regn, nådeløs vind og iskalde temperaturer. Da sier det seg selv at lampene må tåle en støyt. For å angi kapslingsgraden til lampene, som sier noe om hvor godt lampene tåler kontakt med regn eller faste partikler, bruker vi systemet «IP-klasse». På nettsidene våre kan du for eksempel se en lyktestolpe med en kapslingsgrad på IP65. Det første tallet (6 i dette tilfellet) angir tettheten mot faste partikler, mens det siste tallet (5) viser tettheten mot vann. Jo høyere tall fra 0–10, desto mer tåler lampen. En kapslingsgrad på IP65 viser at lampen er støvtett og tåler kraftig spyling fra alle kanter. Som en hovedregel kan du trygt bruke lamper med en kapslingsgrad på IP44 og oppover.

  Hos oss finner du et bredt utvalg av lyktestolper i forskjellige stiler, farger og størrelser som garantert vil løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt – uansett hvor du velger å plassere den. Se gjennom utvalget vårt for å finne dine favoritter!

  Tidløs lyktestolpe

  Hvorfor bør du investere i en lyktestolpe?

  • Kan fint kombineres med andre lyskilder: Kombiner gjerne en lyktestolpe med andre lyskilder utendørs – for eksempel sokkellamper, lyslenker eller fontenebelysning.
  • Den ultimate stemningsskaperen: Lyktestolper gir uteområdet et eksklusivt preg og gjør adkomsten til hjemmet ditt enda litt tryggere. På samme måte som vegglamper og taklamper kan skape en lun stemning inne, skaper lyktestolper en ekstra hyggelig stemning på uteplassen.
  • Smarte teknologier: LED-pærer er miljøvennlige, har lang levetid og skaper en myk og varm belysning. Solcellelamper holder strømavigftene nede og trenger ikke å kobles til strømnettet.
  • Flere stiler å velge mellom: Vi har lyktestolper i en rekke forskjellige kategorier – fra det antikke og rustikke til det mer moderne – så du kan få utebelysningen som passer din stil.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.