LED-vokslys

Lys opp tilværelsen med LED-vokslys

I de mørke vintermånedene – spesielt rundt juletider – er det mange som synes det er koselig å sette stemningen med levende lys. Stadig flere har imidlertid begynt å oppdage alle fordelene med LED-lys i ekte voks, som kommer i en rekke ulike varianter og lyser opp like flott – både innendørs og utendørs.

Uansett hvor hyggelig det måtte være, kan overdreven bruk av levende lys føre til en dårlig inneluft som tilsvarer moderat røyking innendørs. Hver gang du blåser ut et telys, frigjøres 350 000 sotpartikler. Dette er like mye som fra en sigarett og kan være skadelig, spesielt for astmatikere og små barn. Med batteridrevne LED-vokslys slipper du å ofre dette en tanke, noe som er én av de mange fordelene med LED-vokslys.

La det bli lys

LED-vokslysene våre kommer i en rekke ulike former og fasonger, og kan både pryde middagsbordet og skape et slående vakkert trappeparti når du venter gjester. Med alt fra små telys og lange stearinlys til glasslykter og større kubbelys kan du på vakkert vis lyssette enhver anledning! Og ønsker du å gjøre det enda mer virkelighetsnært, har vi også LED-vokslys med en stilig «levende flamme»-effekt.

Et tryggere valg

Desember og januar er måneder hvor brannfaren er spesielt høy. Men siden LED-vokslysene ikke bruker levende flammer og utvikler minimalt med varme, slipper du å være redd for at gardiner tar fyr eller at lekende barn ved et uhell river ned lysene. Du trenger heller ikke bekymre deg for å glemme å blåse ut lysene når du går og legger deg. Mange av LED-vokslysene våre har nemlig et praktisk tidsur som automatisk tenner og slukker lyset til samme tid hver dag. Dette er også med på å holde innbruddstyver unna hvis du skal reise bort. For hvem reiser vel på ferie med «levende lys» i vinduskarmen?

LED-vokslys passer perfekt for deg som er glad i å tenne lys og skape en hyggelig stemning, men som er ute etter en mer brannsikker og miljøvennlig løsning. Ta en titt gjennom utvalget vårt for å finne det du synes er finest!

LED-vokslys i betong-look

Fordeler:

  • Like fine inne som ute: Våre naturtro LED-lys i ekte voks er like fine i vinduskarmen som ute på trappa – perfekt når du får venner på besøk.
  • Enkelt: Med batteridrevne LED-vokslys kan du enkelt sette stemningen til både hverdag og fest. Mange av modellene kommer med en tilhørende fjernkontroll som lar deg skru av og på lyset med et knappetrykk.
  • Energieffektive pærer: De brannsikre og energieffektive LED-pærene produserer svært lite varme og varer lenge.
  • Økonomisk: Siden du slipper å gå til innkjøp av nye telys eller kubbelys, vil batteridrevne LED-vokslys lønne seg i lengden.
  • Miljøvennlig: Med LED-vokslys slipper du å tenke på stearinsøl og giftige avgasser.
  • Noe for enhver smak: Hos oss finner et bredt utvalg av LED-vokslys til ulike anledninger. Velg mellom flere størrelser, utførelser, former og fasonger for å finne dine favoritter!

Kilder
Folkehelseinstituttet – https://www.fhi.no/ml/miljo/inneklima/generelt-og-boliger/stearinlys-inneklima-helseplager/
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap – https://www.dsb.no


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Ikke gå glipp av våre Black Week-tilbud!

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få de beste tilbudene først!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.