Krystall pendellamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Pendellamper i krystall – funklende belysning i særklasse

  Sjarm og stil er to ord som beskriver pendellampen. Pendellamper brukes som oftest ved belysning over spisebordet, der den gir elegante betoninger fra de glitrende krystallene.

  Hva er en pendellampe?

  Pendellamper nevnes generelt i forbindelse med innendørsbelysning, som i motsetning til annet taklys ikke er helt oppe i taket. Pendellampene kan tilpasses til rommet, fordi de ofte er forskjellige i høyden. Pendellamper er ikke nødvendigvis egnet til å være den eneste belysningen innendørs, men på grunn av deres rekkevidde og evne til å skape en hyggelig belysning er de utrolig ettertraktede.

  Pendellamper i krystall – elegante varianter av pendellamper

  Takket være de mange små og store glassteinene, er belysningen fra pendellamper i krystall svært lys og klar. Ordet krystall kommer fra det greske ord Krystallos og betyr is. I gamle Hellas fant man Quartz-krystaller, og disse ble ansett for å være is. De funklende steinene i pendellamper med krystall er laget av slept og polert glass, som skinner og reflekteres i alle retninger på grunn av den gode brytningen i glasset.

  I sortimentet vårt finnes mange forskjellige pendellamper i krystall; både i klassiske former, og som designerlamper med forskjellige fargesammensetninger. Med en pendellampe i krystall, kan du skape en stilfull atmosfære i din stue eller spisestue og sikre en funklende belysning i særklasse.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.