Kontor taklamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Takbelysning til kontor skaper bedre arbeidsforhold og produktivitet

  Her finnes takbelysning til kontor- og salgslokaler: alt fra lamper med innebygde gitre eller miljøvennlige lamper, til hengelamper i forskjellige varianter for kontor- og møtelokaler, så vel som energisparende belysning som downlights. Vi gir deg gjerne råd i forhold til profesjonell takbelysning.

  Mer produktivitet og innkomst, med optimal takbelysning

  I kontor- og forretningslokaler, sørger en ergonomisk god og nyttig takbelysning for behagelige og anti-trettende arbeidsforhold, og åpner dermed muligheter for økt produktivitet og effektivitet. De oppløftede vareutstillingene på salgsarealene kommer til sin rette med de perfekte lyseffektene, spesielt sammen med effektiv takbelysning.

  En nøye planlagt bruk av særlig takbelysning i virksomheten, refinansierer seg selv etter kort tid. Alene er pengeverdien en svært god forretningsmessig grunn til å gjøre emnet takbelysning til en prioritert sak.

  Særlig viktig for den korrekte takbelysning, er et optimalt lysutbytte, men uten blendeeffekt. Blending påvirker den visuelle oppfattelsen ekstremt og oppfattes av de fleste mennesker som smertefull. I forretningsmessig takbelysning forebygges denne uønskede lystopplevelsen ofte med blendingsnedsettende lamellsystemer.

  I salgsområdet kan spesielle lyskilder eller avskjermninger, sørge for en svært visuell belysning av særlig usatte varer, og dermed selektivt fange potensielle kunders oppmerksomhet ved koordinert takbelysning i salgsområdet.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.