Kontor hengelamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Hengelamper/pendellamper på kontoret og i virksomheter

  Pendellamper anvendes til forskjellige formål i virksomhetens drift, alt fra kontor- til barbelysning. Det finnes lamper for enhver virksomhet.

  I kontorbelysningsdriften er de fleste pendellamper utstyrt med gitter eller skjermer, for å unngå blending. Her kan pendellamper, under visse omstendigheter, erstatte separate arbeidsplasslamper. Pendellamper har to store fordeler: for det første belyser de ved sin langstrakte utforming, hele skrivebordet, og for det andet kommer pendellampens lys alltid ovenfra og ikke fra siden. På denne måten unngås skygger. En tredje fordel ved hengelamper er at du ikke behøver en ekstra plass på skrivebordet ditt.

  I foajeer, restauranter eller på cafeer, blir hengelamper gjerne hengt opp over bordet eller skjenken. Hengelamper utstråler ekte hygge på disse stedene. På grunn av at lyset peker nedover, vil gjesten som kommer inn i lobbyen ikke bli blendet, og på restauranter adskiller hengelamper visuelt de forskjellige bordene fra hverandre.

  Anvendelsesmulighetene for pendellamper spenner vidt og bredt. Vi hjelper deg gjerne med å finne den helt riktige pendellampen til ditt bruk.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.