Konstsmide 24V LED

Konstmide 24V LED

Juletiden er en tid hvor vi mennesker dekorerer hjemmet vårt med mye og forskjellig lys. Det faktum at belysningen spiller en så avgjørende rolle, har å gjøre med årstiden som vi er inne i. De korte dagene på vinteren tillater oss å skru på lyset tidlig, både inne i huset og utendørs. Hva kan da være bedre enn å ta en spasertur gjennom snøen og se på de festlige, dekorerte gatene og spesielt titte på ditt vellykkede dekorerte hus. Konstsmide 24V LED-lyssystem gir en slik slående utvendig belysning – og med montering som selv et barn kan gjøre.

Konstsmide 24V LED-lys lenkesystem: Enkel montering – slik at jobben med julebelysning blir morsom

Har du nettopp montert opp et stemningsfullt lysforheng på et tre, en busk eller en fasade og oppdaget at en del mangler eller at du ønsker litt ekstra pynt? Med det smarte Plug-in lyssystemet fra Konstsmide 24V LED vil man enkelt kunne utvide ethvert grunnsystem for alle typer lysinnredninger. Monteringen er veldig enkel og gjøres i en håndvending –og ulikt andre systemer trenger man ikke et komplisert ledningssystem.

Oppdag en rekke varianter av julelys hos Konstsmide 24V LED-lys lenkesystem.

Den moderne LED-teknologien, som er installert i Konstsmide 24V LED-lys lenkesystem bidrar til et særdeles energisparende system. I tillegg vil man oppleve at lyslenkesystemet til utendørs bruk har utrolig lang levetid. Dessuten er LED-lysteknologien i stand til å produsere et spesielt homogent lys. Flere av produktene i utvalget lyser med et varmt hvitt lys. Dette skaper en hjemmekoselig, varm og lys atmosfære som er ideell for å forsterke juletiden, hvor man også finner romantikk, kjærlighet og glede. Det er derfor ingen tvil om at uteområdet kan dra nytte av et slikt fleksibelt julelyssystem og alle dens aspekter.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.