Spotlights

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Spotlight til butikker, kontorer og kommersielt bruk

  Spotlight kan f.eks. anvendes til å opplyse forskjellige objekter, og tjener både som funksjonell og estetisk belysning. Man kan derfor bruke denne multifunksjonelle lyskilden i mange sammenhenger. Spotlight alene kan virke en smule kaldt og upersonlig, men ved å kombinere spotlys med andre dekorative lyskilder kan man oppnå den belysningen og stemningen man ønsker. Denne suppleringen av spotlys gir et perfekt resultat, og gir de anvendte lyskildene mulighet for å komme til uttrykk på best mulig måte.

  Spotlight til fremvisning av varer

  Spesielle varer bør presenteres på best mulig måte for kunden. Her er spotlight den helt riktige lyskilden. Det finnes forskjellige typer av spotlight; spotlight som er egnet til montering i taket, eller dem som er egnet til montering på vegger. Montering på taket har den fordelen at de både kan belyse utvalgte objekter, samtidig som de kan bidra til grunnbelysningen av lokalet. Spotlight er, som navnet angir, ideelt til spottbelysning. Spotlight er derfor særlig egnet til belysning av f.eks. særlige tilbud og rabatvarer. Belysningen leder kundens oppmerksomhet mot de utvalgte produktene.

  Spotlight som arbeidslampe

  I håndverkervirksomheter, slik som bilverksteder, blir spotlight ofte brukt til såkalt overflatebelysning. Spotlyset gir de ansatte den nødvendige lysstyrken til å fullføre de forskjellige arbeidsoppgavene. Til arbeid i motorrom, kan spotter på stativ være spesielt effektive, eller en arbeidslampe med metalloverflate slik at den magnetisk kan henge fast på bilens motorhjelm.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.