Kjøkken- og spisestuebelysning

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Den riktige belysningen av kjøkkenet ved arbeidsområder og spisebordet

  Kravene til kjøkkenbelysning er svært forskjellige. Vi har like mange kjøkkenlamper i nettbutikken vår som det er krav. Der finnes designede tak- og gulvlamper til spisebord eller lyssystemer til benken, samt downlights og inventar montert belysning. Kjøkkenbelysning utfyller de estetiske og funksjonelle kravene på samme tid.

  Pendellamper til belysning av bord

  Pendellamper er standard belysning til boligen. De egner seg spesielt godt til å lyse opp over bordet. I motsetning til taklamper, kan pendellamper justeres i høyden slik at de kan benyttes ideelt til enhver leilighet. Ved skiftende bruk (for eksempel hvis et spisebord blir brukt til arbeidsbord), er pendellamper optimale, siden de er justerbare i høyden. På den måten har de alltid den riktige avstanden fra bordflaten og den riktige lysstyrken. I nettbutikken vår vil du finne et stort utvalg av pendellamper, og helt sikkert akkurat den bordlampen som passer inn i ditt hus.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.