Juletrelys trådløs

Trådløse juletrelys og juletrebelysning

Nå er det slutt på ledningskaoset i julen

traadloes lyslenke sompex

Hvordan fungerer trådløse juetrelys for innendørsbruk?

Trådløse juletrelys drives på med batterier og trenger ingen lang ledning eller stikkontakt. I den trådløse varianten av de klassiske, kablede juletrelysene sitter et AA- eller et AAA-batteri i sokkelen.

Disse styres med fjernkontroll, og denne er også batteridrevet. Dermed trenger du ikke lenger noen ledning til julebelysningen.

Hvorfor kan ikke innendørs juletrebelysning benyttes ute?

Den trådløse belysnigen til juletreet er laget for innendørsbruk og egner seg ikke ute, siden den ikke har nødvendig kapslingsgrad. Kapslingsgraden garanterer at fukt og fremmedlegemer ikke trenger inn i elektronikken. Til utendørsbruk trenger du som regel lyslenker med minimum kapslingsgrad IP44.

traadloes lyslenke konstsmide christmas
traadloes lyslenke konstsmide christmas

Må du bytte lyspærer i trådløse innendørs juletrelys?

Det er ikke lenger nødvendig, og som regel er det heller ikke mulig. De batteridrevne juletrelysene er utstyrt med fast innebygde led-lys. Disse har lang levetid og er mer energibesparende enn klassiske glødepærer. Dette gjør at batteriene holder lengre og at du ikke trenger reservepærer.

Vil du vite mer om lyslenker eller har du andre spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Ikke gå glipp av våre Black Week-tilbud!

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få de beste tilbudene først!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.