Juletrær

Så går vi rundt om et LED-juletre

Juletreet er en av tradisjonene vi holder aller kjærest i juletiden. Det kan likevel oppstå diskusjoner om når treet skal pyntes, om det skal være pyntet med flagg og om glitteret skal henge vertikalt eller horisontalt. Men én ting er de fleste enig om: Det skal være lyssatt og ha en stjerne i toppen.

Tradisjonelt sett har grantrær vært det vanligste innslaget i norske stuer, men de siste årene har plastjuletrær blitt mer og mer populære. Hos oss finner du dekorative og naturtro LED-juletrær i plast til både innendørs og utendørs bruk, i store og små modeller og i ulike farger. Plastjuletrærne våre leveres dessuten med energieffektive LED-lysepærer som gir et vakkert og stemningsfullt uttrykk – enten du plasserer treet i stua eller hagen.

Du brune, dryssende tre, farvel

Førjulstiden er for de fleste en travel tid, med husrengjøring, gaveinnkjøp, pepperkakebaking og pynting på agendaen. Da gjelder det å spare tid der man kan! Noen av fordelene med å velge naturtro plastjuletrær, er at de er allergivennlige, holder seg like fine jul etter jul og krever svært lite vedlikehold. Det betyr at du slipper å finne frem øksa, vanne juletrefoten og støvsuge barnåler etter hvert som treet forfaller, noe som gir deg ekstra tid til å få ribbesvoren helt perfekt.

LED julen inn i stua

En trend de siste årene har vært å dekorere juletreet med levende lys, slik man ofte gjorde i gamle dager. Dette er imidlertid svært farlig og utgjør en stor brannfare. Våre kunstige juletrær er utstyrt med energieffektive LED-lys som skaper en stemningsfull belysning både innendørs og utendørs. De ustråler et varmhvitt lys og slipper ut minimalt med varme, noe som gjør dem mindre brannfarlige. Pærene har dessuten lenger levetid enn vanlige pærer, og er dermed med på å redusere strømforbruket.

Lite kunstig juletre til uteområde

Vi tilbyr en rekke ulike plastjuletrær og stjerner til å ha i toppen av treet. Og med juletreet på plass i stua og litt ekstra julepynt som setter den siste prikken over i-en, er det bare å lene seg tilbake og ønske julen velkommen. Bla deg gjennom det brede utvalget vårt for å finne det du synes er finest!

Fordeler:

  • Like fine inne som ute: Hos oss finner du plastjuletrær som setter den perfekte julestemningen og lyser like fint opp både stua og uteområdet.
  • Energieffektive pærer: Plastjuletrærne våre er utstyrt med brannsikre LED-pærer som er svært energieffektive og varer lenge.
  • Lite vedlikehold: Plastjuletrær drysser ikke og trenger ikke vann. De holder seg ganske enkelt like fine – jul etter jul.
  • Noe for enhver smak: Hos oss finner du et bredt utvalg av LED-juletrær og stjerner til å ha i toppen av treet. Velg mellom flere størrelser, utførelser, former og fasonger for å finne dine favoritter!

  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.