Julestjerner

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Med en julestjerne får du enda mer julestemning

  Julestjernen. Vi baker småkaker, pynter juletre, besøker venner og familie og kjøper gaver i siste liten. Alt dette er noe vi forbinder med julen. Den er en viktig del av julepynten. Den er rett og slett en lysende klassiker. Ja, denne lysende julepynten er bare noe vi må ha og som skaper ekstra julestemning. Hva med designet? Klassisk, selvfølgelig. Hvis du liker det. Du kan selvfølgelig også få moderne og trendy stjerner hvis du foretrekker det. Disse har gjerne synlige, moderne LED-lyskilder. Du får dem i nydelig kobberfarge eller som lysende silhuett. Den følger med i tiden, men er likevel noe vi tar fram til jul.

  Hvilken lyspære bør vi benytte i julestjernen?

  Viktig å tenke på: Tradisjonelle glødepærer er ute, og det gjelder både i pendellamper og i julestjerner. Det samme gjelder halogenpærene. Begge benytter gammeldags teknologi som verken er bra for pengeboka eller miljøet. Mottoet er LED-teknologi, og omfatter også julestjernene. Det kan være like vanskelig å velge ny julestjerne som det er å velge bordlampe, vegg- eller taklampe. Du må kanskje lide valgets kvaler ved valg av design. Dessuten må du bestemme deg for om du vil ha innebygget LED-teknologi eller utbyttbare LED-pærer, såkalte retrofits. I likhet med andre lamper kan julestjernen være utstyrt på ulike måter.

  Hvor mange tagger har en julestjerne?

  Et motspørsmål: Hvor mange tagger vil du at julestjernen skal ha? Kanskje du ønsker en litt pompøs stjerne? Da bør den jo ha noen ekstra tagger. Eller vil du ha en enklere stjerne med færre tagger? Dette bestemmer du selv. Antall tagger kommer an på hvilken stjerne du liker best. Mange julestjerner har 5 tagger eller 7 tagger. Du finner også mange julestjerner med mange flere tagger. De kan ha 8, 9 eller 10 tagger, helt opptil 18. Alt er mulig. Du må bare bestemme deg for en stjerne. Alternativet er at du skaffer deg flere.

  julestjerne
  julestjerne
  julestjerne

  Hvordan setter du sammen og monterer julestjernen?

  Det kommer naturligvis helt an på hvilken julestjerne du har valgt. Mange stjerner må ikke settes sammen. Det er bare å sette støpslet i stikkontakten og slå den på. Andre stjerner må settes sammen. Dette er imidlertid ikke noe problem. Tro oss. Monteringsveiledning følger med stjernene. Av et brettet papir får du en nydelig, lysende stjerne som du for eksempel kan henge i vinduet eller sette i vinduskarmen.

  Apropos vindu eller vinduskarm: Du lurer kanskje på hvordan du skal montere julestjernen etter at du har satt den sammen. Også når det gjelder montering vil dette variere fra stjerne til stjerne. Det kommer helt an på modellen. Velger du en stjerne med fot, er det bare å plassere den på et bord eller i vinduskarmen. Du kan også velge en stjerne med en ring på ledningen slik at du kan henge den opp. Du får også stjerner med sugekopp som kan festes til vinduet. Hva med utendørsbruk? Stjerner til utendørsbruk kan også ha ring til å henges opp i, eller de kan ha fot. Noen stjerner er utstyrt med en stav slik at du kan stikke dem ned i bakken.

  Fins det julestjerner til utendørsbruk?

  julestjerne

  Ja, selvfølgelig. Julepynt av ulike slag skal selvfølgelig sørge for stemning også i uterommet. Vakker julepynt gjør seg godt både i hagen, på gårdsplassen, i en paviljong eller et annet sted i uterommet hvor den er synlig. Og hva slags juledekor er et must? Helt riktig. Julestjernen. Dette gjelder naturligvis også utendørs.

  Men, stopp litt. Vi ønsker ikke å hindre deg i å dekorere. Selv om julestjernen hører med som en del av julepynten, betyr det ikke automatisk at du bare kan sette en stjerne ute i hagen. Sik er det dessverre ikke. Stjernen må ha passende kapslingsgrad, i likhet med alle andre lamper som skal benyttes utendørs. IP44 er den kapslingsgraden som er mest brukt ute, også for julestjerner.

  Kan stjernen benyttes på terrassen? Hvilken kapslingsgrad har den? Du får svar på disse spørsmålene og mange flere ved å studere produktbeskrivelsen og produktdetaljene. Sitter du fortsatt med ubesvarte spørsmål, vil våre fagfolk gjerne høre fra deg. Det er bare å ta en telefon eller sende en melding. Kontaktinformasjon finner du lenger ned på siden.

  Hvilke design, farger og materialer har julestjernene?

  En julestjerne er en julestjerne? Alle er hvite eller kremfargede og kan henges opp? Det er ikke riktig. Vi vil gjerne bevise at dette ikke er tilfellet. Utvalget av julestjerner er stort akkurat som utvalget av bord-, pendel-, vegg- og taklamper er stort. Du får stjerner i ulike design, materialer, farger og med ulike monteringsmuligheter. Her er noen av mulighetene du har ved valg av julestjerne. 

  Du finner julestjerner ...

  • til innendørs- og utendørsbruk
  • med fot slik at du kan sette den i vinduskarmen eller på en kommode
  • som kan henges opp eller de kan settes i hagen
  • i nydelige, klassiske design eller med abstrakt form
  • i klassiske farger som hvit, rød eller kremfarget Du finner dem også i trendy blått, svart, kobber, gull eller sølv.
  • med eller uten mønster
  • med 5 tagger eller de kan ha 18
  • med utbyttbare lyskilder eller fast innebygde LED-lys
  • med trendy, synlig lyskilde eller med lyskilde skjult bak papirskjermen
  • i liten utførelse eller i svært stor utførelse
  • med støpsel eller med batteri
  • i papir, plast, metall, tre, glass eller i betong 
  • med eller uten fjernkontroll
  julestjerne
  julestjerne
  julestjerne

  Kanskje du har noen spørsmål angående julestjerner. Det er ikke noe du må uroe deg over, for våre fagfolk svarer deg gjerne. Det er bare å ringe oss på telefon 23 96 04 30 eller ta kontakt via kontaktskjemaet. Vi hører gjerne fra deg.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.