Julepynt utendørs

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Julepynt utendørs

  Festlig stemning i hagen, på terrassen og på balkongen

  Leter du etter julepynt utenom det vanlige?

  Hver år er det noe nytt innen julelys og julepynt. Farget lys preger nå også julepynten utendørs. Nå får du lamper i glade farger som sørger for julestemning i hagen, på terrassen og balkongen. Alle som elsker å dekorere kan nå også velge lamper med fargeveksling.

  Det nye nå er utendørs led-julepynt med en ekstra dose design. Du finner blant annet figursilhuetter og lysslanger til rekkverk, mens det aller nyeste er store juletrær i størrelsen xxl. Disse består av et lysnett formet som et juletre og festes til en mast, for eksempel flaggstangen. Slik får du et flott blikkfang ute i hagen.

  Julestjernen kommer også i nye varianter hvert år. Du får alt fra ministjerner til store stjerner med 18 takker. Lyskuler gjør seg også svært godt i vintermørket. Disse finnes også i moderne trådfletting som passer året rundt. 

  Juledekorasjon utendørs lysende julestjerne
  Utendørs juledekorasjon lysende juletrær 150cm
  Julepynt ute lysende kule

  Hvilken kapslingsgrad er nødvendig utendørs?

  Utendørs julepynt hører også inn under utebelysning og må ha høyere kapslingsgrad siden den utsettes for vær og vind, spesielt vinterstid. Det meste av utendørs julepynt er utstyrt med kapslingsgrad IP44 og er dermed beskyttet mot vannsprut og partikler ≥ 1 mm.

  Udendørs julepynt juletrær
  julepynt ute julebelysning lysslange

  Hva må du ellers tenke på når du skal dekorere med julepynt ute?

  I følge forskriftene bør ikke julebelysningen være mye kraftigere enn annen belysning på stedet. Dessuten må du ta hensyn til loven om nattero mellom kl. 23.00 og kl. 06.00. I dette tidsrommet bør ikke julebelysningen blinke inn mot naboens soveromsvindu, spille musikk eller forstyrre natteroen på annen måte.

  Trenger du råd og veiledning om utendørs julepynt eller har du andre spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.