Julepynt innendørs

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Innendørs julepynt

  Min jul, min julepynt.

  Hva er årets trend innen innendørs julepynt?

  Hvert år oppstår nye morsomme og spennende ideer om hvordan du kan pynte til jul inne. Årets juletrend: enkle, minimalistiske linjer og klassisk skandinavisk julebelysning. Denne typen julepynt er preget av harmoniske farger og materialer i tre, noe som maner til ettertanke og det å besinne seg.

  Vi finner også den rake motsetningen: julepynt i Rock ‘n‘ roll- eller vintagestil med motoriserte nisser eller lyssatte folkevognsbusser. Og for deg som er på utkikk etter noe midt mellom: julestjerner med et trendy tema, for eksempel Black is beautiful.

  moderne adventsstake
  Innendørs julepynt julenissen motorsykkel
  Innendørs julepynt julestjerne

  Hva har du å velge i blant innendørs julepynt?

  Der er alltid stas med til litt ny, fin julepynt i stuen, på kjøkkenet, soverommet eller i gangen. Mye av julelys den lysende julepynten drives i dag av batteri, og det er derfor enkelt å finne et passende sted å plassere den. I år kan vi friste med noen klassikere i ny utgave:

  Innendørs julepynt led vokslys

  Pen, sikker, styrbar: moderne LED-stearinlys

  Innendørs julepynt stående stjerne med lys

  Utallige valgmuligheter: stjerne til vindu eller bord

  Innendørs julepynt adventsstake

  Søte vintermotiv på små adventsstaker

  Innendørs julepynt juledekorasjon reinsdyr

  Trendy minimalistisk: lyssilhuetter

  Innendørs julepynt juledekorasjon

  Fortryllende: alle mulige typer vinter- og julefigurer

  Innendørs julepynt lyskjede

  Pynt til helårsbruk: lyslenker som kan brukes overalt

  Innendørs julepynt adventsstake

  Når kan du begynne å pynte til jul?

  Det er ingen fastlagt en dag for når du kan begynne å pynte. Vi synes 1. advent er en god dag å starte på. Andre retter seg etter kirkeåret. Dette slutter den siste søndagen før advent, på bots- og bønnedagen. Mange kommer også i julestemning når butikkene begynner å selge de første pepperkakene.

  Julebelysningen står gjerne framme på kommoden, i vinduskarmen eller på stuebordet fram til helligtrekongersdag eller trettendedagen den 6. januar De som følger kirkeåret lar pynten stå til kyndelsmesse den 2. februar.

  Hvor kan jeg kjøpe reservepærer til julebelysningen?

  Julepynten som du er blitt glad i, vil du gjerne ta fram år etter år. Pærene i de klassiske lyslenkene slutter imidlertid ofte å fungere. Du får kjøpt reservepærer hos oss.

  Vår tips: Gå litt og litt over til LED-julelys. Du kan for eksempel skru inn en LED-pære i adventsstjernen. Det er bare å kjøpe en LED-pære. Dette gjør at du sparer og kan nyte av lang levetid.

  Reservepære til julelys og julebelysning

  Trenger du råd om innendørs julepynt, reservepærer eller om overgangen til LED? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.