Julefigurer utendørs

Julefigurer utendørs

Reinsdyr, julenissen og mer med belysning

Hvilke julefigurer finnes for utendørsbruk?

Lysende snømenn, julenisser og reinsdyr har sin selvskrevne plass i den kalde årstiden. De får selskap av stadig flere opplyste figurer, som man også kan la bli stående lenge etter jul: Isbjørner, pingviner, rever og til og med trendy enhjørninger gir liv til den vinterlige hagen.

5er-sett LED-julefigurer isbjoerner til utendors bruk Konstsmide Christmas
Lysende LED-reinsdyr med gyldne paletter
Fargefull LED-utendors dekorasjonslampe nisse Konstsmide Christmas

Hvilke lyskilder bruker julefigurer som plasseres utendørs?

Nesten alle julefigur som plasseres utendørs bruker LED. På grunn av det lave energibehovet til denne lysteknologien, holdes strømkostnadene nede. I tillegg varer LED-lys svært lenge, så man er garantert mange års glede med den nye LED-lysfiguren.

I tillegg har LED-lys gjort en trend mulig, og den trenden blir stadig tydeligere: trenden med lysende silhuetter. Figurene synes bare som strålende, vakre konturer, noe som sørger for en ny stilretning i de årlige julelysene, og de ser ikke mindre festlige ut.

LED-utendors dekorasjonsbelysning en med slede Best Season
LED-julefigur rev til utendors bruk

Hva bør man tenke på når det gjelder utendørs julebelysning?

Med julebelysningen bør man ta hensyn til at naboene ikke blir forstyrret. Fremfor alt er det bestemt at det skal være nattero fra kl. 23 til kl. 06.

Når det gjelder selve lysene, bør du forsikre deg om at julefigurene du har valgt faktisk egner seg for bruk i det fri. Julefigurer for utendørsbruk må på grunn av værforholdene være utstyrt med en høyere kapslingsgrad, vanligvis IP44, slik at de kan overleve vinteren.

Trenger du gode tips til julefigurer for innendørs og utendørs bruk? Eller har du flere spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.