Lysende utendørstrender

Koselige belysningsideer for hagen, balkongen og terrassen

Når våren lokker oss ut i hagen og de varme kveldene utendørs er på vei, er det tid for en oppdatering av de ulike uteområdene! Når det kommer til lysdesign, vokser utvalget stadig med nye, stemningsskapende produkter som gir praktiske og kreative muligheter: fra lamper som fungerer som møbler eller lydanlegg, til bærbare batterilamper og solcellelamper. For ikke å snakke om jordspydlamper og LED-lister som pryder hagestier, terrassebord og rekkverk. Et annet must for koselige kveldstimer: Glødende terrassevarmere.

Bærbare lamper hører sommeren til!

Praktiske lamper med batteri

For oss er det vanskelig å forestille seg sommeren uten de praktiske bærbare lampene, også kalt Light2Go-lampene, med oppladbare batterier. De kan enkelt lades hjemmefra og følge oss ikke bare ut i hagen, men også når turen går til stranden, på piknik eller camping. Med varmhvitt lys – som kan dimmes om ønskelig – gir de en bålstemning som vi kan slappe av og nyte!

Kjøp bærbare lamper

Så atmosfærisk: solcellelykter

Må-ha-lamper til balkong og terrasse

Solcellelykter gir en fin atmosfære på balkongen og terrassen, helt uten strømforbruk. Med solens kraft lader de dekorative lyktene batteriene på egenhånd og gir et koselig lys når mørket faller på. Tips: Disse passer spesielt godt til hagefesten med venner og naboer!

Kjøp solcellelykter

Så enkelt: lamper med jordspyd

Rask plassert med stor effekt

Ram inn terrassen med lys, sett scenen for blomsterbedet eller fremhev balkongkassen. Det er mulig på et blunk med solcellelamper eller batteridrevne lamper med jordspyd. Uten strømforsyning kan de smarte utelampene enkelt stikkes i bakken ved hjelp av jordspydet og, om nødvendig, flyttes når som helst. For fleksibel og variert belysning!

Handle batteridrevne lamper med jordspyd

Utendørs pendellamper

til uteserveringen

Hva er bedre om sommeren enn å spise utendørs? Hvis hagebordet er dekket, kan en pendellampe monteres over det – akkurat som i spisestuen. Designet spenner fra bur- og kurveskjermer i naturlig chic til helt fritthengende lyspærer. De er alle utstyrt med varmhvitt lys og kan dermed skape den perfekte belysningen når mørket faller på.

Kjøp utendørs pendellamper

Avslappende uterom med gulvlamper

Hygge utendørs

Å flytte stuen ut i de varme sommermånedene krever ikke bare koselige salongmøbler, men også tilstrekkelig belysning. Gulvlamper er ideelle for lesekroken i friluft. Og designmessig er modellene med IP-beskyttelsesklasse seriøse konkurrenter til innendørs lamper. Høydepunkt: gulvlamper med oppladbart batteri som kan plasseres helt etter behov.

Kjøp utendørs gulvlamper

2 i 1: Lysende møbler

Lounge-stemning i det fri

Ved å sitte ute og nyte kveldssolen i hagen - med fargerike, lysende bord og sitteplasser, tas sommerstemningen til nye høyder! Med flerfargefunksjon kan alle tenkelige favorittfarger trylles frem med smarttelefon eller fjernkontroll, for å skape den perfekte feriestemningen i hagen hjemme. Husk å prøve den trendy nyansen Very Peri!

Kjøp lysende møbler

Lys og lyd for summende vibber

Multifunksjonelle lamper med høyttaler

Sitt komfortabelt i hagen, la favorittlyset ditt skinne i alle farger takket være RGB-funksjonen, og lytt til musikk! Stemningen er dermed perfekt for kveldstimer i friluft. Og hvis to funksjoner ikke er nok, kan du velge en modell som også kan brukes som champagnekjøler eller sidebord.

Kjøp lamper med høyttaler

Må-ha: lyslenker og lykter

Feststemning i hagen

Enten neste grillfest er nært forestående eller ikke: Lyslenker og lykter som gløder i sommernatten og busker og trær kledt i lys fullfører sommerfølelsen som ingenting annet. Varianter med oppladbare batterier og solcellepaneler er spesielt nyttige da de ikke krever stikkontakt. Bare dra sørover om dagen og nyt det koselige lyset på kvelden!

Kjøp lyslenker og lykter

Skap stemning med LED-strips

Indirekte belysning som gjør det koselig

Enten det er lysslanger som slynger seg forbi blomsterbedet og skaper en koselig stemning om kvelden, eller LED-strips som kler terrassen, hagemøblene eller rekkverket: Med denne indirekte aksentbelysningen blir hageområdene der vi aller helst tilbringer sommerkveldene våre og stedet vi føler oss ekstra avslappet! Her kan du velge og vrake i fargenyanser, lysstyrke og mer.

Kjøp LED-strips

Varme og kos med lysende terrassevarmere

For lange kvelder utendørs

Noen kvelder vil du ikke gå inn! Men når en kjølig bris kommer, kan det være ubehagelig til tross for koselig belysning og komfortable sitteputer. Løsningen er en terrassevarmer som varmer opp dem som sitter ute. Enten i stående versjon med varmen fra siden, eller montert på uteveggen eller parasollen. Noen modeller har til og med en lampe som kan lyse opp.

Kjøp terrassevarmere
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.