Enestående trelamper

Lysdesign inspirert av naturen

Slipt, lakkert, polert eller ubehandlet: materialet tre har så mange fasetter at man kan skape all verdens lamper av dem og i like mange ulike uttrykk. Helt fra lamper i rustikk stil i massivt tre til trelamper med en miks av ulike materialer. Med tre som utgangsmaterialet er det med sikkerhet noe for enhver smak.


Lett og naturlig


Armaturer i, eller med elementar av tre, bringer lys og glede inn i interiøret. Fra design med kurvverk til lys som siver ut gjennom papir: alt er med - aller helst med varmhvitt lys som gjør det ekstra trivelig innendørs!

Se lampene

Skapt av naturen


Trebjelker som er tatt direkte fra naturen eller som er formet danner en scene for en hel sverm av lampefatninger. Det er bare å vikle dem løst rundt trebjelken og gjerne bruke noen fine filamentpærer, så har man en unik lampe. Alternativer til filamentpærene er skjermer i betong eller helt rått med bare metall. Stilen vil uansett bli fullkommen.

Se lampene

Materialmiks i tre & tekstil


Dette er ekte nordiske favoritter: når tre danner en symbiose med stoffskjermen er avslapping øverst på dagsordenen. Stoffets tekstur sikrer dessuten at lyset er behagelig og varmt.

Se lampene

Elegant letthet


Lamper med trelameller drar blikket til seg og passer perfekt til personlig interiør. Skjermens raffinerte struktur sender lyset livlig gjennom trelamellene.

Se lampene

Unike lamper med rot i naturen


Ubehandlet tre som ikke har gjennomgått en kompleks behandling er perfekt som belysning med en unik utstråling. Grener som er naturlig vokset, karakteristisk drivved eller brukte trestolper blir til flotte blikkfang.

Se lampene
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.