Terrassebelysning

Stilfull belysning med innfelte spotter, solcellelamper osv.

Terrassen er for lengst blitt et ekstra oppholdsrom. Også når det gjelder belysning, står den på ingen måte tilbake for stuen: Den kan tilby den nyeste LED-teknologien, ofte utstyrt med en bevegelsessensor. Dimbare lamper eller indirekte belysning skaper en hyggelig atmosfære i skumringen. Når det gjelder stilretninger, finnes det et stort utvalg for terrassebelysning – fra moderne stil og design til orientalsk og retro, alt mulig finnes.


Kombinasjonen skaper stilen!

Det perfekte lyskonseptet for terrassen

En kombinasjon av forskjellige lampetyper er den beste løsningen for å utstyre terrassen med belysning for de hyggelige kveldstimene i skumringen: Avhengig av personlig smak kan terrassen rammes inn med for eksempel gulvlamper, mens vegglamper som kan slås på, gir ekstra sterkt lys om nødvendig. En gulvlampe ved siden av et bord eller en solseng tilfører også stil. Og endelig bør det ikke mangle dekorative stemningslys – fra lykter og lyslenker til bærbare, batteridrevne bordlamper!

Stemningsfull innramming

Innfelte terrassespotter

En innfelt spot kommer sjelden alene! Integrert i gulvet i ytterkanten av terrassen gir de praktiske lysene ikke bare behagelig aksentbelysning, men sørger også for orientering. På denne måten blir overgangen til plenen, som ofte også består av et lite trappetrinn, godt synlig.

Oppdag mer

Blikkfang par excellence

Vegglamper for utendørsbruk

At vegglamper på terrassen er et ekte blikkfang, bevises av våre vakreste designelementer med sterke farger, en ekstra stor størrelse eller en uvanlig utførelse i trendy fletting. Også stemningsskapende i skumringen: smarte modeller med flerfargefunksjon.

Oppdag mer

Blikkfang for utendørsbruk

Skap en følelse av oppholdsrom med gulvlamper

Det finnes én lampetype man ikke bør glemme for å gjøre terrassen om til et ekstra oppholdsrom under åpen himmel. Vi snakker om gulvlamper i alle tenkelige designer, med kabel eller oppladbare med batterier. De kan plasseres for seg ved siden av spisebordet eller i kombinasjon for å ramme inn terrassen. Uansett skaper det ekstra stil og stemning!

Oppdag mer

Omfattende stiloppgradering

Lyskuler som et must til terrassen

Den geometriske formen på kulen appellerte til lysdesignerne – dette gjelder også uteområder. Uansett om det er rett på bakken, på en sokkel som en gulvlampe, som en hengelampe fra overbygningen på terrassen eller med bakkespyd for å settes ned i plenen – den klassiske, tidløse lyskulen skaper lysstemning på terrassen!

Oppdag mer

Med solens kraft

Stemningsskapende solcellelamper

Solcellelamper gir hyggelig belysning på terrassen og balkongen. Som bærbare lykter eller lanterner kan de plasseres ekstra fleksibelt på bord, gulv eller vegg. Med en praktisk bakkespyd kan de stikkes ned i plenen rundt på uteplassen.

Oppdag mer

Farge og stil

Med LED-lyslister

LED-lyslister er forutbestemt for balkonger eller terrasser når det gjelder ekstra effektiv, indirekte belysning. Som en smart variant kan de stråle i lyse farger og få fart på enhver hagefest. Montert på et trappetrinn sørger de også for sikkerhet i mørket.

Oppdag mer

Kreative høydepunkter

Med lykter rundt terrassen

Ønsker du å gjøre terrassen din innbydende med lys i skumringen, er det ingen vei utenom lykter. Fra runde til sylindriske, fra hvite til fargerike – de passer perfekt for vegger, busker og rekkverk rundt den hyggelige uteplassen i din egen hage.

Oppdag mer

Takeaway-Chic

Batteridrevne lamper er praktiske og stilige

Bare plasser lampen der den trengs – helt uten stikkontakt. Armaturer med oppladbare batterier tilbyr denne bekvemmeligheten. På terrassen tar de seg ikke bare flott ut på bordet. De skaper også ren sommerstemning som en lett aksent på gulvet! Men, pass på: Avhengig av IP-beskyttelsesklassen må du ikke la lampene stå ute i regnet om natten!

Oppdag mer

Praktisk for hagen

Strømsøyler

Ingenting er mer irriterende enn ikke å ha nok stikkontakter. Dette kan avhjelpes med praktiske stikkontakt- eller strømsøyler som kan plasseres hvor som helst i hagen og selvfølgelig også på terrassen. I tillegg til strømtilkoblinger for flere enheter sørger noen modeller også for lys.

Oppdag mer

En svalende bris på terrassen

Utendørsvifter

Når det er veldig varmt om sommeren og det ikke er en antydning til bris i hagen, sørger vifter for behagelig avkjøling – ekstra praktisk med fjernkontroll. Alt som kreves for installasjonen, er en overbygd terrasse eller balkong og en strømtilkobling. Viktig: Enkelte vifter kan dessuten lage lys!

Oppdag mer


FAQ: Vanlige spørsmål om terrassebelysning

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.