Paulmann Mobile gulvlampe Tripod | 7601430

Godt-humør-lamper til sommerterrassen

Endelig er det tid til å tilbringe litt tid i friluft - aller helst i egen hage! Å innrede sommerterrassen som den andre stuen i hjemmet gir mange glade sommerkvelder. Ulik stemningsbelysning på balkongen og terrassen vil absolutt høyne de mange trivelige kveldene utendørs. Her er trivselsfaktor garantert!

Til dekorasjonslampene

Med lyslenker, lanterner og mer vil den gode feriefølelsen ta tak. Spesielt i mørket vil dekorasjonslampeen komme til sin rett - enten de plasseres på verandagjerdet, henges på parasollen eller står på bordet. Terrassen blir rammet inn i en god atmosfære.

Til dekorasjonslampene

Til pendellampene

En pendellampe har man alltid lyst på! Og, er man så heldig å ha et tak å henge den i, ja da er det bare å begynne jakten. Designerne har ikke latt pendellampene som er ment til å brukes utendørs være annenrangs i forhold til innendørs pendellamper. Disse lampene sørger for stilfulle øyeblikk utendørs.

Til pendellampene

Til gulvlampene

Hva som fungerer i stuen er også ofte noe som fungerer på terrassen - så lenge været spiller på lag. Å innrede et koselig lesehjørne uten å måtte være avhengig av solen kan man absolutt få til utendørs. For dette formålet passer nok en gulvlampe aller best, selvfølgelig i kombinasjon med en god stol.

Til gulvlampene

Til bordlampene

Å spise kveldsmaten på verandaen med familie og venner - det er sommer med stor S! Sørg for å ha bordlamper som kan plasseres på spisebordet utendørs, så slipper man å myse seg frem til den lekre maten. Disse lampene kan også være stilfulle statements for balkongen og terrassen.

Til bordlampene

Til vegglampene

Veggen på terrassen og balkongen gir en perfekt mulighet for hyggelig belysning på kvelden. Sett stoler og bord inntil veggen og nyt skumringen og kvelden sammen med gode venner.

Til vegglampene

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.