Retro lamper

Tidsreiser inn i fortiden

De er mer fasjonable enn noen gang, og tar oss samtidig tilbake til femti- og sekstitallet: vi elsker lamper i retrostil! Utseendet er preget av grafiske og geometriske mønstre og reduserte former. Når det gjelder fargevalg, er svart, hvitt og toner derimellom - helst i røykgrå - like tillatt som dristige, ensfargede overflater.


Det svingende sekstitallet

Gulvlamper i retro chic

Gulvlamper i trendy retro-stil inngår i en nostalgisk symbiose med matchende sofaer laget av polstretøy og fløyel, en kombinasjon som virkelig skaper en koselig stemning. De ensfargede lampeskjermene, typiske for sekstitallet, kombineres med krom- og gullfargede rammer som skaper en sving i interiøret.

Til gulvlampene

Nostalgi ovenfra

Helt retro taklamper

En balansert kombinasjon av det gamle og det nye, setter et sjarmerende preg på rommene våre. Retro-chic taklamper setter en fin spiss på denne balansen, med et design som lett vekker det nostalgiske til minne. Hva som er spesielt populært i disse dager: stilige monokrome spotlights som kan vinkles i alle retninger.

Til taklampene

Lys fra veggen

Vegglamper i retrostil

Vegglamper får ekstra mye oppmerksomhet i ethvert interiør, der de henger i øyenhøyde på veggene, gjerne posisjonert ved siden av lesestolen, på kommoden eller på skrivepulten. Vegglamper i retro figur gjør derfor ekstra mye ut av seg, og er essensielle elementer i denne stilretningen.

Til vegglampene

Stjerner på kommoden

Retro bordlamper for mer stil

Kurver - ikke minst halvsirkelformede, er typiske fasonger for bordlamper i retro utforming. Disse stilige bordlampene med varmhvitt lys, plassert på kommoden, skaper en intim atmosfære. Om du vil ta denne stilen helt ut kan du også dekorere med salongbordbøker (coffee table books), en gammel skrivemaskin eller hustelefon, som virkelig gir ren retro "look"!

Til bordlampene

Eleganse ovenfra

Pendellamper med retro design

Sjenerøse og lett avrundede former er like stilfullt i dag som aldri før. Pendellamper i retro-chic gir stuene våre variasjon: om så hengende over salongbordet, kommoden eller til og med på gangen eller kjøkkenet. For disse hengelampene er det et monokromt fargespekter som gjelder.

Til pendellampene

Lamper med sjarm

Filamentpærer - et must

Lar du tankene svinne hen mot ordene belysning og retro, er det ikke til å unngå å tenke på glødepæren. Heldigvis har glødepærens nostalgiske utseende blitt etterlignet med nær perfeksjon av moderne LED-filamentlyspærer. Derfor har vi i dag flere glødepæredesign å velge mellom enn noen gang tidligere!

Til filamentpærer
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.