RÅDGIVER

Philips Hue bevegelsessensor og skumringssensor

For mer sikkerhet og komfort i den mørke årstiden

Når dagene igjen blir kortere og solen går ned tidlig på ettermiddagen, økes behovet for funksjonelle lysløsninger. Bekvemmeligheten ved å la utvalgte lys slå seg på automatisk når du kommer hjem, gir virkelig merverdi for deg og gjestene dine. Det forpurrer også planene til ubudne gjester som innbruddstyver, og fører dem på flukt før noe skjer!


Smarthuskomfort:
innendørssensoren

Den kompakte, batteridrevne bevegelsessensoren til innendørsbruk fra Philips Hue gjør det lekende lett å ettermontere automatisert belysning. Den kobles sammen med de ønskede lysene via en app – og lysene reagerer på bevegelse innen 0,5 sekunder. Dette takket være en integrert dagslyssensor som er tilpasset til lysforholdene i rommet. Sensoren kan brukes til f.eks. kjøkkenbelysning, i gangen eller til innbruddssikring.

Praktisk lysstyring og avskrekking av innbruddstyver

Philips Hue-bevegelsessensoren kan enkelt integreres i smarthussystemet ditt. Utvalgte lys innendørs og utendørs kan styres via sensoren: for eksempel utelyset ved inngangen til eiendommen og rundt inngangsdøren og ved lampene i gangen. Det fungerer avskrekkende på en potensiell innbruddstyv ved at huset fremstår som bebodd.


Hvorfor en separat Philips Hue-bevegelsessensor?

Den separate Philips Hue Outdoor-bevegelsessensoren tilbyr flere fordeler i forhold til sensorer som er bygd inn i lyset, og muliggjør overvåkning som er spesielt tilpasset til den enkelte eiendommen. Derfor finnes det ingen utelys i Philips Hue-serien med bevegelsessensorer. Hvert Philips Hue-utelys kan kommunisere med den separate bevegelsessensoren. Her er noen av fordelene:

  • Bruksorientert plassering av bevegelsessensoren atskilt fra lyset, f.eks. når det gjelder høyde, ved et hjørne eller nederst i oppkjørselen

  • Flere bevegelsessensorer kan kommunisere med det samme lyset, noe som muliggjør omfattende overvåkning

  • Hvis den separate bevegelsessensoren eller lampen er defekt, er det bare nødvendig å skifte ut én komponent

  • Philips Hue Outdoor-bevegelsessensoren krever ingen ekstra strømtilkobling

Du og gjestene dine føler seg alltid velkomne

Med Philips Hue-bevegelsessensoren føler du deg alltid velkommen i ditt eget hjem, og der gjør også gjestene dine. Bestem hvilke lamper som skal aktiveres av sensoren, og enda bedre: hvordan de skal aktiveres! Lysinnstillinger kan også velges individuelt, og dermed får du det komplette lysscenarioet som vil være din velkomstkomité.

Smart utelys til sensoren

Enkel installasjon og praktisk skumringssensor

Den batteridrevne sensoren kan enkelt installeres hvor som helst i, på og rundt hjemmet. Den er svært fleksibel å montere, på rette vegger eller i hjørner – passende braketter er inkludert i leveransen. Den integrerte dagslyssensoren sørger for at de tilkoblede inne- og utelysene kun slås på når det ikke lenger er nok dagslys. Dette forhindrer et unødvendig høyt strømforbruk.

Tåler all slags vær

Philips Hue Outdoor-bevegelsessensoren er spesielt designet for utendørs bruk og er blitt grundig testet for å garantere ytelsen. Den er utstyrt med beskyttelsesklasse IP54 og er derfor beskyttet mot sprutvann fra alle retninger. Regn og andre værforhold vil ikke forårsake skade på den.

Smart utelamper til sensoren

Glem ikke: Philips Hue Bridge

For å kunne styre belysningen (inkludert sensoren) via smarttelefon og nettbrett med Philips Hue-appen, må alt være koblet med en bridge. Så snart alle komponentene er integrert i Hue-systemet, kan du også bruke andre kontrollalternativer, for eksempel dimmerbryter eller talestyring – avhengig av dine personlige preferanser.

Flere Philips Hue-produkter
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.