Papir- og rislamper

Varm belysningsatmosfære med edel stil

Papirlamper er delikate og allsidige! I hvite, beige så vel som i brune fargenyanser gir de både god belysning og er veldig bærekraftige, om de er basert på papp og resirkulert papir. I fargerike versjoner skaper de muntre kontraster - og ikke bare på barnerommet. Papir- og rislamper utmerker seg som tak-, vegg- og gulvlamper og ved juletider finnes det selvfølgelig også et vell av nydelige julestjerner i papir å velge mellom.


Papirlamper kan gi uttrykk for de mest forskjellige preferanser når det gjelder interiørdesign. Med disse lampene skaper du en japansk atmosfære med lyse rispapirlamper med bambusdetaljer, like enkelt som en skandinavisk. De som følger den siste stilretningen, tilhører interiørtrenden japandi. Like populært: lamper laget av Lunopal, som ser og føles som papir, men er mye mer robuste. De er lettere å rengjøre og langt mer slitesterkere, noe som øker levetiden og bærekraften betraktelig.

Papirlamper i japansk stil


Ekte lyskunstverk laget av papir og skapt for hånd, pryder japansk interiørstil. Alle som elsker denne interiørstilen, vet å legge ekstra vekt på papirlamper og modeller i fargene eggeskall og champagne - ikke minst i kombinasjon med varmhvitt lys når det er hygge og trivsel som står i fokus.

Våre papirlamper

Gulvlamper i papir


Knapt noe gjør et lesehjørne like koselig som gulvlampen. Når lyset får spre seg gjennom en filigran brettet papirskjerm, er det rett og slett stor fare for at du vil glemme tiden nedsenket i favorittboken din. Avhengig av smaken din er gulvlamper med papirskjerm både tilgjengelig som buelampe og i den vanlige, vertikale varianten.

Vårt utvalg

Pendellamper i papir


Det er ingen hemmelighet at en pendellampe skaper en spesiell stemning og individualitet i hjemmet. Uansett om den er å finne over spisebordet, sittehjørnet, nattbordet eller i entreen: pendellampen gir karakter til hele rommet gjennom sin stil og sitt uttrykksfulle utseende. Som papirversjon understreker pendellampene allsidigheten til dette materialet når det gjelder farge og design.

Vårt utvalg

Taklamper i papir


Taklamper laget av Lunopal i simpel hvit med sarte nyanser av tre passer veldig bra til japansk stil. Men også lampeskjermer laget av stoff med blomstertrykk tilfører velkommen variasjon i lyssettingen. detter er et pluss med hensyn til kreativitet og en velkommen avveksling for lidenskapelige interiørdesignere.

Vårt utvalg

Papirlamper til barnerommet


Papirlamper er perfekte for trykk og mønster i alle farger. Og dette gjør dem til en morsom faktor på ethvert barnerom. Opplyst av varmhvitt lys blir favorittdyr, enhjørninger, pirater, fotballstjerner og lignende et helt spesielt fokuspunkt for husets minste beboere. Disse lampene er også perfekt som en kreativ og spesiell gave til barn.

Vårt utvalg

Papirstjerner til juletiden


Papirstjerner er et must om vinteren, perfekt i vinduskarmen, hengende eller stående. I likhet med lette kjeder og lysende julefigurer, hører de til julesesongen og skaper en koselig, festlig atmosfære. De lysende julestjernene laget av papir er tilgjengelige i velkjente hvite eller beige versjoner, men hvis du mangler farger, er de også å finne i andre flotte farger.

Vårt utvalg

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.