Murano-lamper

Et tradisjonelt håndverk for lysende eleganse

Lamper med Murano-glass har en lang tradisjon. Den venetianske glassblåserkunstens historie går tilbake til det 13. århundre, hvor man av frykt for mulig brann outsourcet arbeidet fra Venezia til øya Murano. Siden da har et bredt utvalg av glassobjekter blitt opprettet fra den spesielle kombinasjonen av ingredienser - fra skulpturer til speil, servise og smykker til lysekroner og lamper.


Elegante taklamper

Simpel eleganse, helt enkelt, eller pompøse statements med gullfargede ornamenter - begge deler er mulig med taklamper med Murano-glass. Den som bestemmer seg for å bruke disse edle lysene fra Italia i sitt hjem, vil nyte harmonisk lys og stemningen det skaper i lang tid.

Finn din Murano-lampe

Retro bordlamper

70-tallet og Murano-glass- denne kombinasjonen får oss til å tenke på sjenerøse geometriske former, og frem for alt den berømte svampelampen. Plassert på sidebordet eller kommoden gir disse lysende en italiensk vibe og en varm, innbydende og chic atmosfære.

Finn din Murano-lampe

Antikke vegglamper

Hvilken bedre måte å pynte veggene dine enn med munnblåste Murano-glasslamper? Fasettene til tradisjonell glassblåserkunst hjelper interiørentusiaster til å lage svært forskjellige modeller - hver på sin egen måte med en veldig spesiell lyseffekt og lysfordeling. Mønstrene på veggen blir en del av det samlede kunstverket!

Finn din Murano-lampe

Elegante pendellamper

Ingenting rammer inn et edelt spisebord så elegant som pendellamper med Murano-glass. Det finnes også modeller med flere lyskilder eller få, og avhengig av bordets form og lengde, kan skreddersydde lysaksenter bli flott.

Finn din Murano-lampe
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.