Minimalisme - less is more

Lamper redusert til det essensielle

Minimalisme. Ideen om å skape en avslappende og rolig øy - midt i en hektisk hverdag. I det minimalistiske interiøret konsentrerer vi oss om det vesentlige. Rommene har så mye frirom som mulig slik at man lettere kan slappe av. Tanken er at sinnet lettere kan slappe av når det er få forstyrrelser. Møblementet har klare, rene linjer. "Formen følger funsjonen", akkurat slik grunntanken til stilen Bauhaus var. Også belysningen følger samme grunntanke.


Rent formspråk

Hva kjennetegner minimalistiske lamper?

Det er en oppgave som i stor grad appellerer til lysdesignere: lage noe unikt fra enkle og grunnleggende former. Dette oppnås ved å stadig omorganisere geometriske former som sirkler, firkanter eller trekanter og pynte designet med små forbedringer, slik som et særegent fargevalg eller materiale.

Gå til lampene

Ubegrenset puristisk

Full designfrihet takket være LED-teknologi

Takket være kompakt LED-belysningsteknologi har designere praktisk talt ingen grenser når det gjelder design. Svært tynne armaturhus og smale rammer kan lyse uten pærer som stikker ut. Dette er armaturer som ikke var mulig så sent som "ifjor". Derfor har alle minimalistiske lamper et trekk av det moderne.

Gå til lampene

Lampedesign for evigheten

Tidløse minimalistiske klassikere

Aldri før har så mange interiørdesignere vært så begeistret for den reduserte interiørstilen som i dag. Men mange kjente lamper i denne stilretningen ble designet for flere tiår siden. Disse tidløse klassikerne blomstrer i dag på nytt - noen til og med ekthetsbevis, som viser at det er en nyutgave basert på original design.

Gå til lampene

Minimalistisk og luksuriøst

Motsetninger kombinert

Glamour og minimalisme utelukker ikke hverandre. Tvert imot - disse tilsynelatende motsetningene kan forenes i hva som kan kalles en purist-luksus-chic komposisjon. Minimalistiske design med edle materialer, elegante kombinasjoner av toner i gull og svart, samt glasselementer av glitrende kvalitet og slanke linjer setter tonen her.

Gå til lampene
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.