Metall

Stilfullt, skinnende & glamorøst

Gull, kobber, messing osv. – disse elegante fargene er perfekte å kombinere med belysning. I trendy design er disse fargene ofte samtaleemnet blandt interiørentusiaster. Når disse lampene først er slått på kommer deres fulle potensiale tilsyne. Med funklende, skinnende lyseffekter som tilføyer et ekstragavant touch til ethvert rom.

Kobber & rosegull

Effektfulle nyanser

Lamper i kobber og roségull er spesielt populære blandt det kvinnelige publikummet. Med dets lekende design er de perfekte til å utsmykke skap, bord, nattbord og til og med middagsbordet når familie og venner kommer på besøk. Disse lampene passer godt inn i både minimalistiske hjem såvel som i mer utsmykkede designinnredede hjem.

Se her

Stjel stilen

Messing & bronse

Glansfulle statements

Moderne og pompøse eller mer underspillende og enkel – messing og bronse brukes i de fleste stilarter og kan lett integreres i nesten ethvert interiør. Den metalliske nyansen fungerer også fint i kombinasjon med andre materialer – for eksempel med opalglass eller med fargede overflater hvor kontrasten gir innredningen et friskt pust.

Se her

Stjel stilen

Sølv, krom & rustfritt stål

Mer allsidig enn noensinne!

Hva som representerer annenplassen på vinnerpodiet ved OL ligger ikke bak dens konkurrenter når det kommer til den metalliske trenden. Sølvlamper er en populær type som gjenoppfinnes konstant av designerne. Med innovative former, perforerte mønstre og overflatestrukturer finnes det noe for enhver – til å tilføye et stifullt interiør.

Se her

Stjel stilen

Gull som stilfullt statement

Med eleganse & stil

Ikke alt som glimrer er gull, men disse lampene er – og du kan gjenkjenne det på deres stil og eleganse! Som en ledestjerne for den metalliske trenden bidrar de alltid med ny designinspirasjon. Et trendy blikkfang: kombinasjonen av gull og glass. Med varmhvitt lys skaper de en ekstra hyggelig atmosfære og vidunderlige lyseffekter!

Se her

Stjel stilen
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.