Must-have messinglampe

Atmosfærisk lysdesign med glamourfaktor

Messinglamper er et ekte blikkfang i moderne interiør. I kombinasjon med varmt hvitt lys skaper de en grasiøs atmosfære. Materialet kommer til sin rett i puristiske design så vel som i antikke, lekne eller til og med retro-design. Kombinasjonen med glass får også frem den edle effekten av messing.

Karismatiske gulvlamper

Messing: Passer inn i ethvert hjem

Gulvlamper laget av messing bringer teft inn i stuen! Når det gjelder design, er de forskjellige og ikke begrenset til en stil. Fordi materialet kommer til sin rett i en minimalistisk stil så vel som i en trendy blanding av materialer med marmor eller opalglass.

Imponerende bordlamper

Aksentbelysning med sjarm

Bordlamper laget av messing gir et elegant preg på interiøret og, takket være reflekterende overflater, sørger for en fantastisk lysstemning i hele rommet. Meget populært: Messing fra skjerm til stang i spennende former.

Estetiske taklamper

Messinglys i kombinasjon med glass

De gir ikke bare generell belysning ovenfra, men bidrar også til det generelle utseendet til interiøret. Vi snakker om taklamper som elegant kombinerer messingelementer med glass - fra én lyskilde til flere lamper.

Stilige vegglamper

Lyskunstverk i messing

Vegglamper i messing tiltrekker seg full oppmerksomhet. Designmessig kan noen av vegglampene bokstavelig talt beskrives som lyskunstverk. Og det puristiske geometriske designet er også perfekt forenlig med materialegenskapene.

Elegante pendellamper

Skinnende messing

De pryder bordet på en spesielt grasiøs måte: Pendellamper i messingtoner med sin ekstraordinære lyseffekt skaper en koselig atmosfære og gir hele rommet et snev av ekstravaganse. Avhengig av smak og bordstørrelse kan du også ha flere lyskilder.

Grasiøse lysekroner

Majestetisk design i messingtoner

Hvis de tar plass i rommet, kan ingen andre møbler konkurrere med dem om topplasseringen i rommet: Lysekroner i grasiøse messingtoner puster en god porsjon ekstravaganse inn i resepsjonsområdet og stuene!


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.