Gyllen glamour

Lysdesign i varme, glinsende nyanser

Lamper i gulltoner skaper garantert et edelt uttrykk – uansett om fargetonen viser seg i matte eller skimrende overflater, eller mer går i retning av roségull. Lampedesignene som egner seg så godt til gulltoner, er like varierte som de stilretningene de tilhører: Her finnes alt: Pompøs luksus eller en leken blomsterstil, til en moderne, puristisk stil – hovedsaken er at det skinner, glitrer og glinser.

Utforsk gylne lamper


Sjarmerende gulvlamper

Gulvlamper med gyllen sjarm

Fra buelampen til den vertikale gulvlampen – gullnyanser passer dem alle svært godt. Mens puristiske linjer er på moten i moderne interiør, foretrekker man i mer pompøse designmiljøer det florale. Overflater utstyrt med bladgull kommer også til sin rett her.


Imponerende taklamper

Lysende gullstil ovenfra

For generell belysning med taklamper er gulltoner svært populært. De kan gi enkle spotter et skinnende utseende, men i kombinasjon med glinsende krystaller kan de også konkurrere med en lysekrone.


Glinsende pendellamper

Gyllen områdebelysning par excellence

Gullfargede pendellamper fortryller spisebordet eller stuebordet med sin varme lyskjegle. Fra staselige lys med store fargeflater til lampedesigner med delikate linker til modeller med flere pærer – alt hva interiørhjertet måtte begjære, er tilgjengelig.


Stemningsfulle bordlamper

Gyllen aksentbelysning med sjarm

Bordlamper i gullnyanser sørger for koselig belysning. Takket være overflaten kan det varmhvite lyset skape stemning – slik blir interiørdesignen perfekt. Og som gullfargede nattbordslamper bringer de ren stemning – for å skape en følelse av velvære om kvelden.


Majestetiske lysekroner

Gullnyansenes stjerneopptreden

Grasiøse lysekroner er selve symbolet på pompøs belysning. Det sier seg selv at disse må inneholde gulltoner. Også i kombinasjon med hvite eller fargede krystallelementer eller med perlemorskjermer oppnår de sin majestetiske virkning på rommet.


Fortryllende vegglamper

Gullnyanser i øyehøyde

Vegglamper i varme gulltoner er en virkelig berikelse for det eksklusive interiøret. Designmessig fungerer puristiske, geometriske former like godt som buede elementer, som fordeler lyset på en grasiøs måte.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.