Krystallamper: lysende nåde

fra antikk til moderne

Krystallamper er ekte perler for pompøse oppholdsrom. De er utstyrt med nyeste LED-teknologi og gir energieffektivt lys - spesielt koselig i varmhvit. Selvfølgelig er dimbare modeller også tilgjengelige for ekstra komfort. Og når det gjelder stil, er det et bredt utvalg tilgjengelig: fra antikk til moderne.


Elegante
taklamper

Taklamper med krystalldekorasjoner er en pompøs ytring for inngangspartiet eller stuen. De guider lyset på en elegant måte og fremhever noe helt spesielt. Lysrefleksjonene generert av krystallene skaper også ikke minst en ekstraordinær atmosfære.

Alle taklamper i krystall

Pompøse
krystallysekroner

Krystallkroner krever en veldig spesiell scene og plass. Store, høye rom med elegante møbler er det perfekte miljøet for lysekroner av slik høy kvalitet. Fra antikke utseende modeller som passer inn i enhver kongelig familie til moderne lysanordninger i innovative former, er utvalget ekstremt mangfoldig.

Alle krystallysekroner

Glitrende
pendellamper

Pendellamper med krystall bader spisebordet i en spesiell glans og gir grasiøse lysrefleksjoner. Langstrakte modeller med flere lamper er spesielt egnet for lange, rektangulære bord, mens en pendellampe med én lyskilde ser spesielt flott ut over runde bord.

Alle pendellamper i krystall

Storslåtte
bordlamper

Bordlamper med krystallelementer er pompøse blikkfang for eksklusive møbler i stuen. Plassert på et sidebord eller kommode, skaper de en ekstraordinær lys atmosfære med flotte, glitrende effekter.

Alle krystallbordlamper

Grasiøse
gulvlamper

Gulvlamper med elementer laget av krystall gir stuen et ekstravagant preg. Med sin elegante belysning sørger de for belysning av høyeste kvalitet. Frittstående eller plassert ved siden av den elegante sjeselongen, er krystallgulvlamper en ressurs for ethvert sofistikert interiør.

Alle krystallgulvlamper

Magiske
vegglamper

Vegglamper i krystall er installert i øyehøyde og fanger av denne grunn øyet på en egen måte. I tillegg er de iøynefallende på grunn av sin lysende skjønnhet. Takket være krystallelementene som brukes, tryller de frem overveldende lysmønstre på veggen, og derfor bør de edle lampene få sjenerøst med plass.

Alle vegglamper i krystall

Ekstravagante
downlights

Selv om innfelte spotlights er dagligdagse lamper, finnes de også i versjoner med krystallelementer av lukuriøs kvaitet. I tillegg til de glitrende krystallene blir hele taket en fantastisk beskuelse når de slås på - lekne lysmønstre som gir taket en ekstra porsjon luksus.

Alle downlights i krystall

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.