Kobberlamper

Et høydepunkt i metalltrenden

Nostalgisk og likevel helt nytt: Dette er to motsetninger som har preget et mangfold av interiørtrender. Disse inkluderer vintage, industriell, orientalsk og shabby-chic. De fremhever alle verdifulle "eldre" egenskaper eller gjenstander som er designet for å se gamle ut - fra skjenker til veggur - og selvfølgelig kobberfargede pendellamper, taklamper, gulv- og bordlamper i all sin skjønnhet.


Burskjermlamper i kobber

Armaturer i burdesign ser usedvanlig elegante ut laget i kobberfarge. I harmoni med glødelampen som de avslører, skapes det en grasiøs lysatmosfære som er populær blant mange interiørstiler slik som minimalismen eller i den urbane maisonette-leiligheten.

Kobberburlamper

Kobberlamper i stilen Industrial-Chic

Kobberfargede lys i industrial-chic utstråler rustikk og nostalgi. Disse belysningsideene er ikke bare en trendy interiøroppdatering for den urbane industrielle loftsleiligheten. Selv dagligdagse oppholdsrom kan dra nytte av tonen i de rustikke designene, som ble tilpasset vårt interiør fra gamle fabrikker.

Se mer

Industrielle kobberlamper

Marokkansk stil med et snev av kobber

Orientalske lamper har en ting til felles: De er preget av varme metalltoner slik som kobber. I lanterneformat, med filigranmønstre og koselig varmt hvitt lys som minner om levende lys, gjør disse lampene rommene til et reelt sted for velvære.

Se mer

Orientalske kobberlamper

Lyskilden i fokus

Trenden mot synlige lyskilder har ikke latt seg stoppe. Kombinert med kobber, skaper dette en diskret, behersket lampe som likevel er fullt kapabel til å lyse opp. Tenk for eksempel på kobberfargede speillamper eller kombinasjonen glasspærer og kobberelementer. Lyskilden får med disse lampene virkelig komme i fokus.

Se mer

Kobberfilamenttrenden

Kobberlamper for utendørs bruk

Det som skaper en koselig atmosfære i stuen, kan også gjøre godt for uteområdet. Det er derfor utvalget av kobberfargede utelys er så stort. Fra jordspydslamper i et myke kobbetoner til vegglampene i kobberfarget metallisk nyanse, alt et designhjerte kan ønske seg!

Utendørs kobberlamper

Utendørs kobberlamper
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.