Julebelysning 2022

Strålende julemagi

Energibevisst og hyggelig på samme tid


En koselig skandinavisk stemning


Klassisk og nostalgisk lysstemning


Glitrende utelys


Lysende LED-julepynt


Eviggrønt juletre


Magiske julestjerner


Lyslenker fra klassisk til smart


Sjekkliste: energisparende julelys

LED i stedet for glødepære

LED i stedet for glødepære

Vi har ofte brukt julepynten vår i mange år – noen ganger f.eks. også eventyrlys med lyspærer eller julestjerner med halogenlamper. Da er det verdt å bytte til LED for å spare opptil 90% energi. Det er godt mulig at hele julebelysningen ikke bruker mer strøm med LED enn en enkelt pynt pleide å gjøre.

Sluk lyset

Slå av lyset

Vi har lenge tatt hensyn til strøm ved å spare der vi kan: hvis lyset ikke er nødvendig, f.eks. i rom der vi ikke er og i transittområder, så slår vi det av. Dette fungerer også med julelysene. Vi begrenser deres belysningsvarighet med f.eks. å slå av dekorasjonen om natten.

Automatisk slukking

Automatisk slukking

Mange moderne juleprodukter har en innebygd timer slik at vi kan duppe av i sofaen uten å måtte bekymre oss for å slå av lyset. Noen slår seg automatisk av etter 6 timer, og slår seg på igjen etter 18 timer. Separate timere eller å gå over til Smarthus gir enda mer presise innstillinger.

Tidløs julepynt

Tidløs julepynt

Lang levetid i stedet for kortvarig: Når det kommer til julebelysning, er det også viktig at vi ser frem til å bruke dem de neste årene. Moderne julepynt er ment for mange år – f.eks. i det tidløse skandinaviske designet. Dette reduserer avfallsproduksjonen og beskytter dermed miljøet vårt.

Fornybare råmaterialer

Fornybare råvarer

Lamper laget av fornybare råvarer er ingen trend, men en del av moderne miljøbevissthet. Elegante dekorative julekreasjoner laget av papir, tre, rotting eller jute brukes også i julebelysningen, som utstråler en varig julemagi.

Nettverk og fjernkontroll

Nettverk og fjernkontroll

Du er invitert på middag og har glemt å slå av lyset hjemme: Det er da Smarthus er praktisk, og julepynten som er koblet til det smarte systemet kan skrus av direkte fra mobilen, f.eks. en julestjerne med smartplugg. Dette er en adapter mellom støpsel og stikkontakt som gjør stjernen til en del av smarthjemmet.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.