La det være grått

Edelt og moderne - grå pendellamper, gulvlamper med mer

Armaturer og lamper i grå nyanser har mye for seg i et moderne interiør. Gråfargen kaster glans i mange forskjellige former og materialer, fra stoff til betong, og oser av kvalitet og stil. Du har også mye å velge i - når det kommer til grått finner du mye variasjon og mange former: fra runde nyanser og intrikate geometriske kreasjoner til elegante perforerte mønstre.


Bevisste interiørvalg

Gulvlamper i helgrått utseende

En populær klassiker av gulvlamper i grått: en rund, staselig stålampe i grått som fordeler sitt varmhvite lys forsiktig gjennom rommet. Den moderne trendfargen passer også ganske så bra til buelamper. Det samme gjelder lamper med tre ben, kjent som Tripod. Du vil også kunne finne en hel del lamper i gråtoner kombinert med tre - for en tiltalende kontrast mellom varmt og kjølig.

Alle gulvlamper

Vi anbefaler

Delikat variasjon

Pendellamper i alle nyanser av grått

Pendellamper utgjør ofte midtpunktet i en spisestue og har mye å si for atmosfæren. Pendellamper i helgrå drakt stiller også med noen fascinerende egenskaper - slik som i form av stoff i grått som kaster et gyllent og spesielt varmt lys, til lamper med lampeskjermer i betong og glass som skaper et industrielt inntrykk - ikke minst i kombinasjon med blanke, grå overflater!

Alle pendellamper

Vi anbefaler

Uendelige muligheter

Taklamper i gråtoner

Klassikeren blant taklamper i grått er den med rund lampeskjerm i stoff som fordeler lyset jevnt ut i rommet. Kaster man derimot blikket på det som er i trend akkurat nå, finner vi lamper med flere skjermer i ulike nyanser av grått. Sist men ikke minst: spotter kledt i grått, som kan stilles inn til å lyse i retningen du ønsker.

Alle taklamper

Vi anbefaler

Grå blikkfang

Bordlamper som stilige designobjekter

Bordlamper med elementer i grått, eller til og med kledt i grått fra topp til bunn, utgjør stilige designobjekter på kommoder og sidebord. Også her er grånyansene så varierte at fargen på ingen måte kan beskyldes for å være kjedelig. Siden bordlamper både er av mindre størrelse og i øyenhøyde, er det ikke minst her kreativiteten har fått utfolde seg - forvent et vidt spekter av materialer, fra kurv, betong og metall til tre, glass og keramikk i nydelige nyanser av grått.

Alle bordlamper

Vi anbefaler

Må-ha i edelgrått

Vegglamper i fasjonabelt design

Tekstilfarger i grått er den viktigste klassikeren for veggen og utgjør viktige elementer i et bevisst interiør. I samme rekke stiller også plast- og metallfarger - matt, blank, børstet eller lakkert. Når du velger vegglampe er det viktig å vurdere de ulike egenskapene lampene tilbyr, slik som i hvilken retning de slipper ut lyset: noen ganger oppover, noen ganger nedover, noen ganger begge veier samtidig. Svingbare modeller er også verdt en vurdering. Ellers er et lite triks når det kommer til grå vegglamper følgende: Velg en lampe med en liten detalj i en sterk farge, slik som en knallrød ledning, for et ekstra sprekt inntrykk.

Alle vegglamper

Vi anbefaler

Koselig lys ved sengen

Nattbordslamper i grått

Det som ser elegant ut i stuen er også et must for soverommet. For området rundt sengen er utvalget av grå lamper stort. Det trenger ikke alltid å være en bordlampe - en vegglampe, gjerne med trekkspillarm for individuell justering, er også ypperlig når man har lagt seg til rette og ønsker å styre hvor lampen skal lyse. Det viktigste for vegglampene på soverommet er at lyset skinner i en koselig varmhvit fargetone for en harmonisk avslutning på kvelden.

Alle nattbordslamper

Vi anbefaler
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.