Glass: en av de mest brukte materialene - også blant lysdesignere. Og det ikke uten grunn: dette materialet har mange fordeler og kan ha uttallige uttrykk. I dag er glass mer trendy enn noen gang! Opalglass opplever en renessanse og også gjennomsiktig glass i kombinasjon med mønster og farger har fått en ny vår.

~ Et materiale i et helt nytt lys ~


Lys & glass: en perfekt kombinasjon


Som bord-, pendel-, eller vegglampe – glasslampene er et must have i ethvert hjem. Spesielt trendy akkurat nå: lampedesign med klart eller sotet glass. Som lampefot eller lampeskjerm og enten med en markert overflate eller ganske ren og klassisk glatt. Uansett valg av uttrykk vil en lampe i glass være et iøyenfallende innredningselement.

~ Vi elsker denne stilen! ~

Skap stilen selv

Comeback: Opalglass i ny look


Bløtt og blendefritt lys gir en hyggelig atmosfære – det er det opalglass handler om. Vi elsker materialet enda mer fordi det har gjenoppstått på nytt. I helt nye stilarter og i en fresh look: subtil, men allikevel spektakulær! Spesielt populært er runde skjermer i opalglass med gull- eller sølvdetaljer.

~ Gjenoppstått med stil ~

Skap stilen selv

Former, farger og mønster så langt øyet kan se


Det er ikke kun i sin klare form at glass er mer allsidig enn noen gang, fargerike glasslamper er også mer populære enn noensinne! Gul, blå, grønn, lilla, gull eller sort - kun fantasien setter grenser for fargespekteret. Spesielt stilfullt blir det med et bemerkelsesverdig utseende og strukturerte overflater.

~ Lysende fargehøydepunkter ~

Skap stilen selv

Røkt glass: Retro er in!


Røkt glass er trendmaterialet fra 60- og 70-tallet og opplever sitt comeback akkurat nå. Lamper med røkt glass blir farget med metalloksider under smelteprosessen. Resultatet av denne prosessen: glasslamper i elegante gråtoner som setter lyskilden i et godt lys.

~ Et snev av vintage ~

Skap stilen selv
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.