Lamper av gips

Puristiske, praktiske og enkle å tilpasse

Armaturer laget av gips er et minimalistisk interiør. De er tilgjengelige i et bredt utvalg av puristiske varianter for veggen, for taket og for å plasseres på sidebord og kommoder. Gipslamper vekker også kreativiteten - fordi de kan males og dekoreres etter eget ønske. Enkelte lamper av gips kan også trylle fram fantastiske mønstre på veggen med sine perforerte mønstre og stag, og atter andre er ekstra praktiske fordi de sparer plass samtidig som de belyser store områder.


Unike mønstre - på veggen


En hvit gipslampe på en lys vegg har en puristisk og grasiøs effekt, fordi det varme hvite lyset skaper en koselig atmosfære. Nestede modeller, kreasjoner med lysutslipp oppover og nedover eller med perforerte mønstre tryller elegant frem lysende mønstre på veggen - et must innen lysdesign.

Gipslys med mønstre

Gipslamper med farger


Grå, gull, brunt, svart - disse elegante nyansene ser fantastiske ut i gipslys! Fremfor alt når de kombineres med et tiltalende mønster eller en spesiell overflatestruktur: Grov sementoptikk, ujevnheter i gipsen som kaster intrikate skyggestrukturer på veggene eller tradisjonelle stukkdekorasjoner ser flott ut når gips og farger kombineres.

Fargerike gipslamper

Spotlights i gips - så praktisk og allsidig


Spotlights og innfelte lys er ikke bare funksjonelle, de skaper også fokuspunkter. For eksempel når de forsvinner i taket med stukkdekor eller får veggen til å se ut som om den lyser av seg selv. Spotter som kan stille sinn til å belyse et enkelt område, har også evnen til å gi enkelte dekorasjoner i rommet en egen lysende scene å stå på.

Spotlights i gips

DIY gipslamper

Det blir aldri kjedelig med gipslys! Men hvis ikke hvitt alene er tilstrekkelig dekorativt for deg, kan du faktisk male gipslampen helt uten videre! For eksempel i veggfargen eller en mørkere nyanse av samme farge. Eller kanskje i en rik kontrast! Hvis du vil gi frie tøyler til din indre, kunstneriske stemme, kan du selvfølgelig også prøve deg frem flere ganger. Et tips er og også at gislamper er enkle å dekorere slik som for eksempel med gullstøv, som garaterer en helt unik lampe og et nydelig resultat!

Gipslys som kan males
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.