Dyrisk dekor!

Disse lampene skaper en morsom atmosfære i hjemmet

Ikke bare i barneøyne er lamper som forestiller dyre populære. De tar med seg positiv stemning og kan også gi hjemmet et eksotisk preg. En bordlampe med en vakkert dekorert elefant kan gi feriefølelsen hjemme og en frosk som slenger om seg med et håndkle kan lokke frem et smil og latter. Disse lampene tar i allefall med seg variasjon inn i hjemmet.


Fugler, fugler, fugler!

Den fargerike fugleverdenen med det store mangfoldet kunne ikke snike seg unna et bidrag til våre dyriske lamper. Alt hva hjerte begjærer vil man iallefall finne blant eksotiske flamingoer, papegøyer og ugler.

Kjøp dyriske lamper

Klar for safari

Savannen kaller – rett fra stuen vår når elefanter, sebraer og nesehorn gjør hjemmene våre enda vakrere. Spesielt populære er lampene hvor dyrene bærer lampeskjermen på ryggen sin. Men også lamper med trykk på skjermen eller lampestammen er også populære.

Kjøp dyriske lamper

Dyrisk hjemland

Kjente og kjære dyr som vi omgir oss med enten i de dype skogene eller som vi til og med holder som husdyr har også inspirert designere til å designe usedvanlige lamper. Alt fra dansende kuer til staselige bulldogger til morsomme gnagere.

Kjøp dyriske lamper

Hopp i havet!

Motiver som fisker fra havet finner også sin plass i vår lysende dyreverden sammen med frosker og ender som aller helst trives best i innsjøen, i dammer, elver og bekker. Noen ganger fantastisk stilfulle, andre ganger med et ironisk uttrykk. Uansett vil de fremstå som blikkfang i hus og hage.

Kjøp dyriske lamper

Bzzzzzzz!

En vakker sommerfugl eller en grasiøs øyenstikker passer som dekorelementer på en like fin lampe som en lampe dekorert med den vanlige husflua. Uansett om insektet bærer lyset i kroppen sin eller sirkler rundt lampen – effekten er storslått, leken og gir et personlig preg i huset.

Kjøp dyriske lamper
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.