RÅDGIVER

BELYSNING FOR SKURET I HAGEN
Mer enn bare oppbevaringsplass

Hageskur, uthus og paviljonger brukes ofte som et oppbevaringssted for verktøy og hageredskaper. De er også gjerne innredet for å kunne benyttes som oppholdsrom, uansett årstid. Enten du griller om kvelden, slapper av med en bok, nyter et måltid ute i hagen eller leter etter et spesifikt hageverktøy: God belysning i og rundt skuret er for alles berikelse.


Lamper til skuret

LED-innelamper

LED-lamper bruker mindre strøm. Med denne teknologien er det knapt noen grenser for belysningsmulighetene i skuret - med pendellamper, gulvlamper og bordlamper kan du virkelig skape en koselig plass i hagen. Hvis skuret utelukkende brukes som oppbevaringsrom, må lampene være tilsvarende funksjonelle: justerbare tak- eller veggspotter er da et lurt valg.

Se mer

Utelamper med sensor

Utelamper for skuret eller hagehuset utstyrt med bevegelsessensor, sørger for både sikkerhet og komfort. De belyser hagestien og sikrer at du trår riktig gjennom hele året, ved å pålitelig slå på lyset akkurat når du trenger det. Veibelysning, sokkellamper og utendørs vegglamper er å anbefale for dette formålet.

Se mer

Solcellelamper for fasaden

Solcellelamper bruker solen som en bærekraftig energikilde. Disse lampene er ikke minst praktiske i skuret eller paviljongen, siden du ikke vil trenge å legge ledninger. Solcelledrevne vegglamper medfører heller ikke strømkostnader, men vær obs! Avhengig av produkt trenger de et visst antall soltimer i døgnet for å kunne lade seg opp og gi full belysning.

Se mer

Dekorative lamper

Når du har utstyrt hageskuret ditt med hva som kan kalles mer praktisk belysning, er dekorative lamper veien å gå for å fullføre oppgraderingen og skape et helhetlig konsept. Belysningen rundt hagens koselige tilfluktssted kan dermed fullføres med stil. Gjennom bruk av for eksempel tradisjonelle kulelamper, lyskjeder og bakkspotter kan du setter søkelyset på de riktige stedene.

Se mer


Tips for belysning i bod og hage

Oppladbare og batteridrevne lamper

Fleksible belysningsløsninger er spesielt relevant når du benytter hageskuret som opphold- eller festrom. Bærbare LED-lamper med oppladbare batterier kan enkelt plasseres på bordet og senere tas med når festen ebber ut.

Se mer

Gjør skuret ditt smart

Enten du velger LED-striper, smarte gate-, vei- og sokkellamper eller spottlys på bakken: Smart belysning øker komforten og nytteverdien av skuret. Sist men ikke minst setter lamper med fargekontroll stemningen for kveldene du tilbringer i hagen.

Se mer

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.